Medellin 2008.03.05. 22:06

Kire hasonlít? :)

Hi!

Reni küldött nekem egy linket, ahol egy program kiszámolja, hogy a gyerek anyára, vagy apára hasonlít-e jobban:) Bence 3, azaz három százalékkal jobban hasonlít rám:))) Mondjuk ha 3 másik képet töltök fel, akkor nyilván megint más az eredmény:)

Itt megtekinthetitek az oldalt: http://www.myheritage.com/meter

Kalandos éjszakánk volt. Nagyon nem tudok most panaszkodni, mert éjfélig csak kétszer kelt fel, hajnalban csak egyszer (1/2 2 - 2 között), és utána fél 7-kor kelt reggelizni! De viszont, hogy ne legyen ennyire ideális a helyzet, azért kellett bele egy kis extrát rakni. Második felkelés, peluscsere. Bontom le róla, nézem, hogy a kis kukija mintha pisilésre állna. Tartom még alatta pelenkát, semmi. Még tartom, semmi. Így álltam perceken keresztül, majd úgy döntöttem, ha nem, akkor nem, gyorsan felteszem rá az újat. Kirántom alóla - 1 másodperc, oldalra fordulok, pelust földre dobok - 1 másodperc, előkészített pelenkát felkapom, fordulok vissza - 1 másodperc. Majd megtekintem, hogy Bence épp az ágyat, takarót, ruháját locsolja bőszen... Úgyhogy 2 réteg ruha le, tiszta textilpelussal törölgetés (gyereket), újabb réteg ruha ráadás (gyerek közben alszik), pisis foltok textilpelussal való lefedése, mert  matracot fordítani, új lepedőt feltenni nem tudok, mert Bence alszik rajta... Mindig kell valami műsor éjszakára:)

Délelőtt nagyot aludt megint, 1 óra 15 percet! Utána csak készülődtünk, mert szerda van, ment anyuhoz. Anyunál is aludt majdnem 2 órát, meg sétálni is voltak kutyástul, és fél 8-kor már aludt.

Nem írtam meg tegnap, elfelejtettem, hogy tegnap Bence majdnem alámerült a kádban:) Játszott, és valahogy hanyatt vágta magát. Én épp csak ott bambultam a kád szélén, de olyan reflex-szel nyúltam be a tarkója alá, hogy még én is meglepődtem! Még a füle se lett vizes, csak hátul a haja! Mondjuk egyből elpityeredett, de csak az ijedtségtől, és 2 másodperc múlva már meg is nyugodott! Úgyhogy megmentettem:))

Szörnyen tud hisztizni, ha valamit nem engedünk neki! Nálunk ez otthon a DVD lejátszó, amit mindig be akar kapcsolni, anyuéknál meg a DVD-k és könyvek, amiket be akar tologatni a polcon! Ilyenkor rá van szólva, meg nem engedjük neki, elvesszük a kezét, meg rácsapunk, meg odébbtesszük őt fizikailag, és nagyon mérges miatta! Úgy tud zokogni ezen, hogy patakokban folyik a könnye, szemenként 3 sávban az álláig! És csak nyúl, és csak nyúl, és csak nyúl. És mi meg lecsapjuk a kezét, meg megint, és újra. És nem éri el a célját. És kétségbe van esve miatta, hogy akar valamit, és nem lehet. Meg nem tudja megtenni. Kis kos:)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr375518192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása