Medellin 2008.03.02. 19:36

Vasárnap

Hi!

Ma Bence megint sokat tipegett! Sőt! Olyat is csinált, hogy elindult a kezében valami játékkal, utána megállt, állt, állt, állt, majd inkább leült:) De azért ült le, mert le akart ülni, nem azért, mert elborult, vagy valami...

Anyuéknál megint nagyot aludt délelőtt, majdnem 2 órát, és ezt még mindig a frontra fogom! Bár délután alig aludt 40 percet, pedig akkor is anyuéknál voltunk...

Délben Líviáéknál ebédeltünk; Bence is. Azt ette, amit mi! Kapott kis fasírtokat, meg burgonyatellérokat a kezébe, és ehette:)) Meg még egy fornettis réksütit is kapott, úgyhogy komoly felnőttes kajákat evett!

Ma délután szegénykém úgy lefejelt, hogy vérzett a szája! Ott ücsörgött a karomon, és hirtelen nekem ugrott! Lehet meg akart harapni, vagy valami, de helyette majdnem kiverte az egyik fogamat! Én a számat fogtam, ő meg bömbölt, és szintén a szájában nyúlkált! És kicsit vérzett is neki, gondolom a foga felsértette a száját belülről:( Mondjuk hamar megnyugodott, de nem volt kellemes. Egyikünknek sem:(

Este hatalmas pancsi volt a kádban! Mondjuk a legjobb rész az volt, amikor a csapból még folyó vizet a csaptelepnél megfogta, és 2 métert spriccelt a víz két irányba... Utána meg két kézzel verte a fürdővizét, és a tükörről 1 méter magasságból folyt a víz... A gatyám már megszáradt, és elgondolkoztam azon, hogy csak fehérneműben kéne fürdetnem, és törülközőbe csavarva... De azért édi:) És iszonyat sokat gagyogott ma:) Csak úgy:) Magában. Magának:)

Szerencsére ma is elaludt fél 8-ra. Az a gond, hogy mindegy mikor alszik el, 6 és 7 között mindenképp felkel. És ébren is marad. Úgyhogy inkább jó korán lefektetem, hogy tudjon aludni 11-12 órát! Meg nekem is legyen szabadidőm legalább este, ha már reggel nem alhatok..:)

És a fő hír: ma hajnalban fél 3-kor megszületett Hédi lánya - Léna - 3,5 kilóval, szépen, egészségesen! Úgyhogy sok boldogságot, és jó egészséget kívánok innen is az egész családnak! (Úgyhogy Bencének így már 2 unokatesója is van, ha nem is vér szerinti!:)

Pá! 

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr965518186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása