Hi!

Tegnap volt még egy esemény, amit elfelejtettem megírni! Bence ott hasalt a kanapén, miután tisztába tettem és rágott v.mi játékot (vagyis azt hiszem egy üres fogkrémes tubust:). Mindezt az ágy szálán tette, és leesett a földre a tubus. Bence nézett utána, és határozottan láttam, hogy utána akar menni. Készenlétben álltam, hogy elkapjam zuhanás közben, hogy legalább 5 centire a föld fölött megálljon a feje, de legnagyobb meglepetésemre gondolt egyet, és mégsem ugrott fejest a mélybe, hanem szépen megfordult félig, először leengedte a lábait, és így mászott le az ágyról!!! Igaz mindig így teszem le, de nem hittem volna, hogy felfogja, hogy ez miért van! Mert idáig mindig csak fejest ugrott:)) Igaz nem ütötte meg magát, mert elkaptam, tehát rossz élménye sem lehetett, hogy úgy megüti magát! Mégis most megfordult, és profin lemászott! Sőt!

Konditerem. Zsuzsi (edző) kitalálta, hogy mi már nagyon táposak vagyunk, és mi ketten úgy folytatjuk a gyakorlatokat, hogy a step-padot magasabbra állítjuk, mert úgy nehezebb... De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy ugye Bence úgy közlekedik A-ból B-be, hogy nem kerül ki semmit, hanem átmászik mindenen. Úgyhogy szépen felküzdötte magát a magas step-padra, majd lesett le, hogy ez nem ilyen szokott lenni, mert általában leteszi a kezét, és lemászik. De ez most gyanúsan más! Úgyhogy megfordult, lerakta először a lábait, és úgy mászott le! Na mit szóltok? Odáig vagyok milyen okos!

Ma volt a kezemben a kis Betti is! Hát, hogy az milyen pici és könnyű! Ott olvadoztam! Pedig 6 kilós nagy baba, de Bencéhez képest.... Kis csöpp! Jaj, nagyon édes volt!

Délután családilag elmentünk sétálni, és vittük Lulu kutyát is! láttunk ibolyát, meg gyíkokat, meg rügyező fákat, és most vérzik a szívünk, mert állítólag jön a fagy..:((( Minden állat, növény előbújik, hogy itt a tavasz, és most meg fognak fagyni:( Remélem holnap még tudunk egyet sétálni! Ma is egész jól tűrte, és amikor már kezdett hisztizni, akkor simán megvesztegettem egy kulccsomóval!:)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr505518183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása