Medellin 2008.02.27. 21:59

A szörnyű ebéd

Hi!

Bencus Líviáéknál aludt, reggel mentem érte. Ott sem aludt annyira jól, de azért nagyon aranyos volt persze:)

Itthon miközben pakolásztam, nagyon csendben volt, meg is lestem, hogy mivel foglalatoskodik az én kis tündérkém, mivel foglalja el magát ilyen jól! A cipőcskéjét rágta, és csurom nyál volt a bőr...:) Mindig megtalálja a legjobb játékokat...:)

Ebéd. LÍviáéktól hoztunk haza két üveg bébiételt, amit vagy Hédi hagyott még ott, de lehet az egyiket én. Gondoltam nagy merészen, hogy akkor ebből kap ma Bence ebédet. Mai menü: tagliatelle tengeri hallal és brokkolival... Hát, már a neve sem volt túl bíztató, mondtam is Bencének, hogy most érdekes ebédet kap, de ha nem ízlik neki, akkor kiöntöm, és kap mást:) Nos. Felbontottam az üveget, és azzal a lendülettel fel is fordult a gyomrom... Azt a szagot! Bocsánat: bűzt! Egy jó halpiac elbújhat mögötte. Na mindegy, próba cseresznye, kiöntöttem a lábosba melegíteni. Az étel kinézete leginkább egy friss hányásra hasonlított. Főleg a répadarabok benne... Meg ilyen fehér darabok (az volt a hal). Meg zöld darabok (brokkoli). És az egész ilyen narancssárgás szuttyban úszott. Darabos kaja volt amúgy. Tehát a kinézete is gyomorforgató volt. Nem mertem megkóstolni, hogy elég meleg-e, annak örültem, hogy a kinézettől és a szagtól nem leszek rosszul, és nem teszek mellé egy hasonló adagot... Majd felkínáltam az első kanál ebédet Bencének. És ette. És tátotta a száját. És az utolsó falatig megette, holott ez nagyobb üveg is volt már, mert 10 hónapos kortól adható, és már nagyobb adag... Háát, kicsit rosszul voltam, de mint tudjuk, Bence mindent megeszik:) Végülis tényleg árulják ezt a nagyszerű kaját, és babáknak, úgyhogy biztos ők tudják jobban:) Én nem ettem volna meg, az tuti!:) De még sosem evett halat, és arra is szüksége van a szervezetének (biztos), úgyhogy... Úgyhogy. Lehet máskor is veszek neki, bár nem szívesen:)))

Aztán vittem át anyuhoz, mert szerda van. Anyu elvitte Bencét sétálni Luluval együtt, és 8 körül aludt el.

Ezek történtek ma!

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr425518182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása