Hi!

Amit mostanában nem szeretek, az az, hogy harapdál! És nekem úgy tűnik, hogy csak engem. És akkorákat harap belém - főleg a kezembe, ujjaimba -, hogy ma is azt hittem, hogy egy ujjpercem a szájában marad kb... Csoda, hogy nem látszódik meg a helyük! Mármint hosszú távon, mert a harapások után gyönyörű foglenyomatok vannak rajtam... És remélem a következő szavai, amiket megtanul, nem azok lesznek, amik ilyenkor elhagyják a számat...:/

Amit meg ő imád nagyon mostanában, az az, ha a nyakamba veszem, és úgy rohangálok vele. Nagyon élvezi, nagyon kacag! Igaz 10 kiló, meg hajam nem marad a végére, mert abba kapaszkodik, de nagyon élvezi! És már rendesen megül, nem kell a kezét fognom közben, elég a lábát!

Ma megevett egy nagy adag húslevest, utána meg milánói makarónit! Olyat sem evett még, de persze ez is ízlett neki:) (A farmetom térdig narancssárga a kajától persze...)

Ma is nagyon rendetlenkedett, és úgy tudja, hogy mit nem szabad! Elképesztő! Van anyuéknál a fotel mellett egy üveg tálalókocsi (vagyis 2 szintes, és gurul), de apu azon hamutartót, távirányítókat, újságokat, meg ilyeneket tart. Na ez egy tiltott dolog Bence számára, naná, hogy mindig oda akar menni! Apu ma ült a fotelben és olvasott. Bence odakúszott a tálalóhoz, és elhúzta 5 centit, majd felnézett apámra. Ő nem vett észre semmit, olvasott. Bence megint húzott rajta 5 centit, megint felnézett apámra. Semmi reakció. Megint húzott rajta egy kicsit, és megint lecsekkolta aput, hogy mit szól hozzá. Szólok apunak, hogy figyeljen már a gyerekre, mert rosszalkodik, és várja a hatást, hogy mit szól hozzá!:))) Úgyhogy ilyeneket csinál pl:)

Meg anyu is mondta, hogy múltkor a könyveknél (szintén tiltott, mint a DVD-k is) csinálta ezt. Mindig betolja őket a polcon. Anyu mondta neki (ezredszerre gondolom), hogy nem szabad! Bence hátranézett, utána ott lebegtette az ujjait a könyvek előtt. Majd egy ujjal hozzáért az egyikhez, és várta anyu reakcióját, aki megint rászólt persze:))) Utána megint ott lebegtette az ujjait, mint aki zongorázik a könyvek fölött, és megint leste anyut, hogy akkor most megint mit fog szólni:))) Direkt csinálja:)

Itthon odastartolt a növényhez, és gyorsan bekapott egy adag földet, mielőtt odaértem volna. Persze azt sem szabad. Mármint persze, hogy nem szabad földet enni, de a növény közelébe menni is tilos! Utána próbáltam kivenni a szájából, de megharapott. Nagyon. Kb. fél óráig rágta a földet, de nem ette meg. Legalább...

Úgyhogy nagyon kell rá figyelni! Vagyis mindent megtesz azért, hogy ő legyen a figyelem középpontjában!:)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr205518178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása