Medellin 2008.02.16. 20:27

Harapós nyúl

Hi!

A mostani éjszaka már nem volt annyira tökéletes, de azért volt már ennél rosszabb is:))) 11 körül felriadt kicsit, utána 2-kor, majd 3-kor. Ezek mind ilyen visszafektetem, cumit tolok a szájába, és már alszik is megmozdulások voltak. Viszont felkelt fél 6-kor, akkor már nem ment ilyen simán az altatás, de csak elaludt végül. Utána felkelt 7 előtt kicsivel, akkor kapott reggelit, de utána már nem óhajtott visszaaludni, aminek baromira nem örültem... És fél 11-kor aludt legközelebb, de akkor már anyuéknál...

Ma egész nap nem-et mondott!:) Nagyon mókásan lehet vele kommunikálni:) Az ember kérdez tőle hülyeségeket, ő nemmel válaszol, és mindenki nagyon boldog:) De akkor is az volt a csúcs, amikor rosszalkodni akart, és becélozta az asztalon lévő könyveket. Fenyegetően megemeltem a hangom: "Kincsem!" Semmi. "Bence" Hátranéz. Ujjammal mutatom, hogy nem, már épp mondanám is, amikor szépen közli velem indulatosan, hogy "Nem!", majd visszafordul és elkapja a könyvet:)) Mondjuk az én nemem is pont ennyit ért volna:) Esetleg vigyorog mellé egyet...:)

Megfájdult ma a térdem. Lassan rájövök, hogy nem túl egészséges tíz kilóval guggolásokat végezni. És most nem arról beszélek, hogy ezt játszuk (mert amúgy baromira élvezi, főleg, ha a nyakamban ül közben - tessék kipróbálni 10 kilós súllyal a nyakon, hogy egyértelmű legyen miről beszélek), hanem azért néha le kell hajolni ezért-azért, miközben a karomon ül. És ma valahogy rosszul helyeztem a testsúlyunkat, vagy valami, és jó kis fájdalom nyilalt a térdembe. Azóta is megvan még (mármint a fájdalom), de remélem a pihenéstől meggyógyul. Mármint egy éjszaka alatt, egy éjszakai pihenéstől (alvástól):)) Több napos ágyban fekvésre és pihenésre nincs lehetőségem:)

Ma is jó sokat evett, nagyi szerint azért nem tudott jól aludni délután. Anyuéknál is csak fél órát aludt, holott másfelet szokott! Nagyi (dédi) szerint a pocija fájt. Bár tény, hogy az ebédre kapott főzeléke után nem kellett volna még egy tonna sajtos, tejfölös tésztát kunyerálnia... Nekem meg nem kellett volna adnom (ha-ha-ha, hát persze:)))

Tegnap, meg ma nem láttam, hogy nagyon menni próbálna, most megint visszaereszkedik térdre, úgy indul el. Bár a kis lábszárán van 3 kék-zöld folt is, lehet az a baja:) Igazi kisfiú:) Már foltjai is vannak, és a haját is mindig elaludja mellé:)

Egész nap harapdál! És erősen! szörnyen fáj! Általában az ujjaimat, de csontig, vagy az arcomat, államat. És teljesen meglepetésszerűen! Alig lehet néha elkerülni a fogait! És hiába a kiáltásom, a mérgelődésem, a dorgálásom, nem zavarja. Fél óra múlva megint harap. És szerintem csak engem! Vagyis az esetek 98%-ában tuti engem!

Holnap megint megyünk dédizni.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr585518172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása