Medellin 2008.02.15. 20:54

Ketchup

Hi!

A mai beszámolóban éppen dicsekedni akartam, hogy Bence milyen ügyesen alszik, csak épp egy másfél órás altatáson vagyok túl, és kissé megőszültem.. De ettől még ügyesen aludt előző este:) Elaludt 8 körül és 11 körül egyszer felriadt kicsit, de ezt leszámítva reggel 1/4 7-ig aludt! Félkor reggelizett, majd aludt még 3/4 8-ig!!! Nem is aludtam vele, mert annyira szépen aludt már este is, hogy gyanítottam (reméltem), hogy nem kell majd éjszakáznom. Ha meg 1-2-szer mégis felkel, akkor meg átmegyek hozzá, nem kell mellette feküdjek! És tényleg aludt! Én is!:) Lehet, hogy mégis használt a homeopátiás bogyó? Mert hétfőn kapta az utolsót, kedden még nem aludt jól, de szerdán anyuéknál igen, majd itthon is csütörtökön, és nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ma este! Lehet mégis le tudok majd menni esténként kondiba??

Ma is a Gyed-en lévő anyukák tipikus hétköznapjait éltem (na jó, nem:), délután úszás, majd masszázs...:) Addig Bence meg kisangyalt játszott nagymaminál. Mostanában minden nap tündérke! Mióta jobban alszik, azóta sokkal jobban viselkedik napközben! Ma sem hisztizett! Komolyan! Amikor áttoltam anyuékhoz, még akkor is csendben nézelődött a babakocsiban! Visszafelé már kiszedtem a végén mondjuk, de akkor sem volt hiszti, csak olyan hideg volt, hogy magamhoz akartam ölelni:) Bár nem hiszem, hogy fázott volna, max. a keze, de nem tudtam rávenni, hogy a kis cinci kezeit tartsa a kabátom alatt:) Pedig az lett volna a lényeg!

Ma is egész nap nemet mondott:)) Mondjuk a latin ABC betűivel nem tudom leírni azt a hangot, amit mond, de a nyem-mem-nem között van a hangzása:))) Néha csak "em". Pl: "Kincsem, kérsz inni?" "Nem" (Vigyorgok, vigyorog, majd rohan hozzám inni...) Úgyhogy ezzel még el fogunk szórakozni egy ideig:)

Ebéd. Megette a bébiételét (sütőtökpüré csirkehússal - Univer termék - imádja - én is), majd kijött, amikor mi ettünk később. Az etetőszékben csak kis ideig maradt meg (miért van az, hogy ott minden gyereket meg lehet ültetni, az a kedvenc helyük, nálunk meg ki akar mászni? Csak úgy. Nem azért, mert nem szeretné; csak éppen mehetnékje van. Babakocsi effektus...). Na tehát, ott tartottam, hogy kivettem az ölembe. Akkora már mondjuk elfogyasztotta az ebédem egy részét:) Beül az ölembe, lecsap, egy krumpli eltűnik a tányéromról, majd egy az egyben a szájában landol. Nem cicózott, begyűrte az egész karikát. (Vagyis nem karika, mert nem lyukas középen, de arra a kerek lapos formátumra gondolok...:) Eszünk tovább, egy falat nekem, egy neki, mikoris marad egy krumplim (a húst nem érte el:). Na mondom, ehhez még teszek egy csepp ketchup-ot (apropó, azon gondolkoztam múltkor, hogy ez milyen eredetű szó, és hogyan kell ejteni hivatalosan??). Tehát, egyik kezemben gyerek, másikban flakon, amikor villámkezű Bence lecsap, és eltűnik a krumplim a szájában. Ketchup már a tányéron, hozzávaló sehol. Azt is egyben begyűrte... Én meg ott lesek flakonnal a kezemben, ketchup-pal a tányéron, tehetetlenül. Gyorsabb volt, nem számítottam a támadásra. Ezek után megpróbált kitörni a szorításomból és felmászni az asztalra, mert észrevette, hogy bár az én tányérom üres (egy csepp ketchup-ot leszámítva...), de az apja tányérja még félig teli van! (Neki többet szedtem, nem én vagyok az extra falánk!) Úgyhogy megindult, hogy azt is megvámolja kicsit... Hozzátenném, hogy ez nem sokkal a saját ebédje után volt! Hát, így telnek napjaink...:)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr895518171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása