Medellin 2008.02.13. 22:24

Cumiröptetés

Hi!

Nayon mókás Bence gagyogása! Például mintha azt a szót kezdené formázni, hogy "nem'. Na nem tisztán, de arra hasonlít legjobban:) És idáig ilyesmit még nem mondott:) Nem tudom, hogy magától találta-e ki, vagy ez lesz az első szó (meglepő módon...), amit megtanul:))) Bár állítólag azért a szülők nevét mondják először, de a gyakorlat nem tudom mit mutat...:) D azért jó lesz, hogy bármit mondok majd neki, arra az lesz a válasz, hogy NEM! :)))

A reggelünk nagyon jó volt. Arra keltem, hogy Bence hozzávágta a fejemhez a cumiját. Szép is erre ébredni...:) Félkómásan előkutattam a földről a cumit, visszaadtam neki (ott lesett le a rács tetejéről), majd 5 másodperc múlva már megint az orrnyergemen landolt a cumi... Mert mit akarom én cumiztatni, nem akar ő már aludni, és meg keljek fel...:)) Altatáskor is szokta csinálni amúgy; feláll, jól meglóbálja a cumit, és kirepíti az ágyból. De ilyenre konkrétan még nem keltem fel:) Amúgy is elég korán kelt, 3/4 8-kor, úgyhogy már délelőtt fél 11-kor visszaraktam aludni. Bár lehet azért, mert én voltam álmos; majdnem el is aludtam altatás közben. Sőt, szerintem szunyáltam is pár percet:)

Ma is aranyos volt, nem hisztizett, bár tény, hogy kevés időt töltöttünk együtt, szerda lévén. (Bár a munka betegség miatt elmaradt, de azért Bence anyunál maradt, mert a szerda, az szerda.) A pöttyei abszolút eltűntek, már nagyítóval se lehet felfedezni egyet sem rajta! Viszont a homeopátiás kúp kúra után nem látok érdemi javulást. Anyu most kinézett a homeopátiás könyvből egy új szert (sima bogyó, nem kúp), úgyhogy jön a következő próbálkozás. Ha ez sem használ, akkor még van egy harmadik szer is, amit ki lehet próbálni. És jó lenne, ha ez hamar rendeződne, mert elhatároztam, hogy március 1-től fogyókúrába fogok (megint), és ahhoz megint kell a heti 4-5 kardio edzés. Ahhoz meg az kell, hogy Bence aludjon este és itthon tudjam hagyni másfél órára legalább. Vagy kettőre, ha szaunázni is akarok... (Álmodozok én itt...) Úgyhogy ha valakinek van még használható ötlete, hogy hogy lehet elérni, hogy egy 10 hónapos gyerek átaludja az éjszakákat, az ne habozzon szólni! Köszi!:)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr815518169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása