Hi!

Van egy jó hírem! Bence továbbra sem allergiás semmi kajára (csodálkoztam is), csak szimpla rubeolája van:)) Vagyis nem teljesen az, de olyan. A betegség neve latinul van, úgyhogy azt nem jegyeztem meg, de a doktornő azt mondta, hogy lényegében ugyanaz, mint a rubeola, csak annál van nyirokduzzanat is, ennél meg nincs. Amúgy fertőző, és ne vigyem gyerekek közé. De nincs semmi tennivaló, a betegség lefolyása 5 nap. Ennyi. Végülis 3 napon már túl is vagyunk. Szombat délután pöttyös lett a homloka, meg este volt pár halvány pötty a hasán, vasárnapra tök pötty volt az egész teste, ma még mindig tök pötty, de már most halványabb, mint tegnap. Pedig akkor sem volt erős. Úgyhogy ez aztán nem egy nagy betegség:) Csak azt nem tudom, hogy hol szedtük össze. Mert szerdán voltunk a rendelőben a láz miatt, de 3 napig lappangana? Meg felhívtam Gabit is, és Kata nem pöttyös, azaz Bencétől nem kapta el, meg ő sem volt beteg. Azóta meg nem jártunk semmi olyan helyen, ahol elkaphatta volna... Furcsa. Mondjuk ma is boldog voltam: a rendelő várójában volt egy kisfiú, szegény ott lapult teljesen kikészülten az apja hasán. Olyan kis elesetten nézett, nagyon ramatyul volt; annyira sajnáltam szegény pockot:( Aztán hányt. Meg fosott is. Én adtam pelust nekik, mert szegény anyuka csak azt felejtette otthon a nagy pakolásban. Bár apuka hazarohant érte, de azért én adtam egyet, hogy ne kakisan kelljen bemenni a doktornőhöz, míg apa visszaér. Na nem is ez a lényeg, hanem az, hogy remélem nem vírusos, fertőző betegsége van! Direkt meg is kérdeztem bent, de azt mondta a doktornő, hogy szerinte nem. De szerintem meg igen, mert Katának is pont ez volt a baja, Gabi mondta is, hogy mindhárman elkapták. Tehát akkor fertőző. És pont ezek a tünetek. Most megint izgulhatok, hogy Bencének eddig nem volt semmi baja, csak a foga miatt láz, aztán az első orvoslátogatás után rubeola, most meg majd fosós-hányós vírus? És mindig, amikor viszem, akkor beújítunk valamit? Remélem feleslegesen aggódok...

Délelőtt angyalka volt, még takarítani is tudtam tőle! Sőt, átjött a másik szobába, hogy megvizsgálja a porszívót:) Úgy látom továbbra sem fél semmitől:) Mondjuk látott már porszívózást, de csak az apja kezéből. Most meg bejött, leült a szoba közepére, és nézte, ahogy körbeporszívózom őt:))) Később meg az volt a játék, hogy felfedezte a porszívót:) Hogy van rajta gomb, meg görgős kerék, és teljesen jól elvolt vele:) Délután átvittem anyuhoz aludni (már konkrétan csak aludni vittem át), és mentem masszíroztatni:) Mikor visszaértem, még mindig aludt:) (Ja, a masszírozás fél óra, az ő alvása meg másfél. Csak anyuéknál! Otthon 40 perc.)

Ma is nehezen aludt el, rengeteget forgolódott, mint tegnap is, és sokat sírt. Szerintem nem 'szelel' rendesen a feneke, azért nyűglődik. És lehet, hogy a kúp miatt:) Szegénykém, ma kapta az utolsó kúpot, úgyhogy holnap estétől várom a csodát:)

És akkor holnap megint nincs torna:( Max. leviszem sétálni, bár meglepően hideg volt ma is a napsütés ellenére!

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr25518167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása