Hi!

A mostani éjszakánk kicsivel jobb volt, bár este el sem lehetett mozdulni mellőle, mert amint kimentem, 5 percre rá már megint bömbölt, és csak akkor hallgatott el, ha a kezemet foghatta elalvás közben:) Ami amúgy édi, de nem tudok reggelig mellette ülni, ha ő csak a kezemet fogva hajlandó nyugodtan aludni:)

Reggel 1/4 8-kor kelt és reggelizett, és megint nem lehetett utána visszafektetni, úgyhogy kivettem, de én még ledőltem. Ezután 30-40 percet ordított egy helyben ülve az ágyam mellett! Nem mászkált, nem játszott, nem fedezett fel, csak ült, és ordított. Mondtam neki, hogy én ugyan még fekszem egy kicsit, foglalja el magát, ha meg nem, akkor ordítson nyugodtan. 1/4 9 körül úgy gondoltam, hogy eléggé kiordította magát, én meg eléggé felkeltem, úgyhogy visszadugtam az ágyba, hogy már tuti elfáradt:) Aludt is még vagy egy órát...

Utána áttoltam anyuékhoz. Egyébként amellett, hogy egész éjjel hisztizik, ezt napközben sem hagyja abba. Egész nap áll a bál. Talán akkor van csak csend, ha a karomon ül, és úgy rohangálok vele a lakásban. Míg meg nem unja, mert akkor ficánkol, hisztizik, ha meg leteszem akkor bömböl, és kapaszkodik vissza, hogy vegyem fel...:) Amúgy továbbra is édes, meg aranyos, hogy így szeret, meg cuki a kis keze, amivel fog, de azért elég fárasztó... Fizikailag és pszichésen is. És még mindig nem tudom mi az oka az egész napos hisztinek: a foga jön (ez tény, csak nem tudom ez okozza-e a nyugtalanságot), a homeopátiás cucc mellékhatása (elméletileg lehet, de még keddig kapja, utána meglátom, hogy lenyugszik-e), vagy simán ilyen korszakba lépett. Ez utóbbi ellen nem tehetek semmit, és nem tudom meddig tart, a másik két verzió pedig szimpatikusabb lenne!

Elképesztő ma már mennyit mászkált! Fogja magát, és elsétál az ágytól a szekrényig, majd nem sokra rá vissza. És mondhatni minden gond nékül! Jó, mondjuk minden 5. próbálkozása tökéletes, a többibe beleül, de akkor is! Ha épp megvan az egyensúly, akkor minden gond nélkül totyog el kényelmesen A-ból B-be! Persze kell a stabil talaj, mármint a szőnyeg. Járólapon azért még nem megy:)

Ma késő délután se tudtam lefektetni. Fél 6-ig küzdöttem, majd kimentem a konyhába, hogy töltsek még a cumijába vizet. Mire visszaértem, addigra állt az ágyában, és nyújtogatta a kezét. Ennyit arról, hogy meddig jutottam az altatásával fél óra alatt... Utána átgondoltam: ha megint elkezdem az altatást, akkor talán alszik 6-ra, de nem biztos. És felkel 7 előtt, amikor már esetleg az esti alváshoz teszem le. Majd úgy döntöttem, hogy ágyból ki, és húzza még ki ébren 1 órát. Nem is volt vele gond, egy ásítás nem hagyta el a száját. Mondjuk anyuéknál jó nagyot aludt délután! Úgyhogy 3/4 7 körül már ágyban is volt, és aludt is. Persze azóta már vagy 3-szor mentem be hozzá, mert felkelt, és most is hallom, hogy félálomban van, mert bár nem nyüszög, de ezerrel cumizik. Azt pedig nem csinálja álmában. Elképesztő, ahogy mennyire felületesen alszik mostanában. És minden neszre felkel kb. De nem biztos. Ha nincs nesz, akkor is. Nem baj, friss vagyok és fitt, úgy látszik meg lehet szokni a kevés (és részletekből álló) alvást. Igaz reggel nem tudok felkelni az ágyból (persze megetetem, tisztába teszem, kiveszem, akármi, de utána fekszem vissza:), de napközben nem vagyok álmos, meg kimerült. Amúgy éjfél után fekszem le minden nap. Normális esetben is; ha meg Bence úgy alszik, mint mostanában, akkor jóval éjfél után (de max. fél 2-kor. Ha még akkor is hisztizik, akkor otthagyom hisztizni, mert azért van egy határ...:)

Holnap, ha minden igaz, akkor megyünk Szentendrére babát tologtani. Remélem jól fog viselkedni, és nem fog az autóban, meg a babakocsiban hisztizni...:/ Meg remélem tud majd aludni az előbb felsorolt 'járművek' egyikében, ha ott lesz az ideje... Az etetésén még elmélkedem:)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr245518165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása