Hi!

Az éjszakánk pazar volt. Éjfélig kb. 10 percenként, max. fél óránként kelt fel. Éjfél után viszont 50 perc nyűglődés, hisztizés, 10 perc alvás. Majd újra ugyanez. 1/4 1-kor telirakta a pelust. Bár mindig reggel kakil, most kivételt tett. 1-re 38,4 lett a láza. 4-kor már 38,9 volt, akkor kapott lázcsillapítót. 4-től fél 6-ig (!!) bömbölt, megállás nélkül. Mindegy volt, hogy ott tutujgatom-e, vagy az ágyban fekszem. Fél 6-kor kidőlt. 1/4 8-kor, azaz majdnem 2 óra egybefüggő alvás után a macska látott neki nyávogni, hogy késő van már, kéri a reggelit. Erre Bence is felkelt. Megreggelizett ő is, majd nem lehetett visszaaltatni, pedig reggeli után mindig alszik. Most, hogy egész éjjel nem aludt(unk), nem akart visszafeküdni. 1/2 9-kor sikerült végre elaltatnom. Aludt kemény fél órát! 30 percet. Bár ehhez hozzátenném, hogy a nap folyamán még 2-szer aludt, mindkétszer pontosan 30 percet! Igaz a 40-nel se vagyok kibékülve, de ez?!? Amúgy reggelre nyoma sem volt a lázának, még hőemelkedése sem volt, és jó volt a kedve.

Szép idő is volt, úgyhogy csak elmentünk egyet sétálni anyuékig, meg vissza, de az út felét végighisztizte. Meg a fél napot is amúgy. Például ebéd előtt. Áll a lábamnál, csüng rajta és bömböl. De én meg szeletelem a húst, amihez 2 kéz kell, úgyhogy nem tudtam mit tenni. Bömbölt.

Ezeket leszámítva azért van jó hír is: ma már még többet próbált járni. vagy csak annyit csinál, hogy elengedi a kapaszkodóját, és áll. Akár fél percig is. Vagy tovább. Utána vagy elindul, vagy leül. És egyfolytában elindul! Ha csak pár lépést, akkor pár lépést, de elindul, nem adja fel! :) És amikor nem hisztizik, akkor meg egész nap jár a szája:) Mindegyik nagyon jó, de szerintem a daj-daj-daj a legviccesebb:))) És minden szótagnál nagyra tátja a száját:) Mondtam már, hogy neki még a szája is tökéletes belülről? :) Meg a nyelve? Olyan gyönyörű színe van!:))

Délután átmentünk Líviáékhoz, kicsit leadtam Bencét, Dórival meg elmentünk masszíroztatni. És ma is már 7-re ágyban volt, és elég hamar el is aludt, mondhatni szó nélkül! Az elég hamar alatt a kb. 2-5 percet értem. Persze már 2-szer felriadt azóta, pedig még csak egy órája alszik, én meg tök kussban ülök a gép előtt, Süvi meg itthon sincs. Amúgy lehet, hogy a homeopátiás kúp mellékhatása. Vagy a fogáé persze. Mert a kúp olyan, hogy átmenetileg felerősítheti a megszüntetni kívánt nyugtalanságot. De csak egy hétről van szó, úgyhogy átmeneti időszak... Mondjuk mindenre ezt mondom, és mindig van valami:))) Nem baj, jó úgy rágondolni, hogy van vége ennek az időszaknak, arra meg nem, hogy jön egy újabb:)) Egy jobb...:))

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr735518164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása