Medellin 2008.01.19. 21:08

Játszóház

Hi!

Mostanában kezd rendeződni az alvási probléma! Tegnap is, meg ma is már 9-kor aludt, és bár párszor felkel éjszaka, csak a cumija miatt. Utána alszik tovább. Már nincs az, hogy 2 órát üvölt egyfolytában hajnalban. Lehet akkor épp valami hidegfront volt, amire ennyire érzékeny volt. Tegnap pl. úgy aludt el, hogy leheveredtem az ágya mellé, ő meg felkelt, megszerelte a légzésfigyelőt, utána leült, utána felállt, tett-vett, leült, lefeküdt, felült, lefeküdt, felült, ledőlt, majd aludt:))) Egy hang nélkül, külső segítség nélkül:) Nagyon tetszett, de ma már nem működött ugyanez, pedig kipróbáltam:)

Tegnap voltunk a játszóházban is kora délután. Először egyedül voltunk, de utána jött még egy kisfiú is (2 éves), akit Bence mindig követett:))) Kiderült, hogy ilyenkor van alvásidő, azért nincsenek gyerekek, és ilyenkor féláron van minden! Azaz múltkor a 45 percre fizetünk 900 forintot, most pedig több, mint egy órát voltunk, minimum 1 és negyed órát, és csak 750 forintot hagytam ott! Volt ott egy lány is, aki ott dolgozik felügyelőként, ő mondta, hogy amit Bence csinál, azt hívják indigó jelenségnek. Ez annyit tesz, hogy a baba figyeli, hogy mit csinál más (pl. a többi gyerek), és próbálja leutánozni, így tanul.

Ma anyuéknál voltunk, dédi is ott van, úgyhogy nekem volt egy kis nyugtom; tudtam olvasni, tévézni:)

Holnap szintén ez lesz a program:)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr705518149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása