Medellin 2008.01.16. 23:55

Szemszín

Hi!

A megfázáshoz képest egész jól aludt éjszaka, azt hiszem csak 2-szer kellett felkelnem hozzá, miután lefeküdtem. Reggeli után meg még 9-ig aludt, úgyhogy az is jó volt. Most anyuéknál alszik, de épp beszéltem este anyuval, aki 3/4 órája próbálta már Bencust elaltatni, aki nem tudott aludni, mert nem kapott levegőt:(( Mindig kikapkodta a szájából a cumit, levegőt vett, majd tolta vissza a cumit, és megint vette ki... És hiába szívja ki az ember az orrát, nagyon hamar visszadugul:(( Lényegében már egész nap be van dugulva az orra, hallom, hogy a száján veszi a levegőt:(( Szegény baba:(

Van egy ilyen oldal: http://museum.thetech.org/ugenetics/eyeCalc/eye_calculator_intro.swf, ami amúgy nagyon lassan jön be néha, de azért tekintsétek meg, mert mókás. Kiszámolja a valószínűségét, hogy milyen szemszínű utódokra lehet számítania a kedves szülőknek. Nálunk a zöld szemnek a legnagyobb a valószínűsége, 70%. Bár Bencének olyan szép kék szeme van, nem lenne rossz, ha ilyen maradna. Dehát ez idővel kiderül, nekem még általános iskola elején tuti kék volt a szemem (és most 3., 4. osztályról beszélek!), és utána zöldült be valamikor az idők folyamán.... Kb. 30% az esély arra, hogy kék szemű legyen a csemete (csemeték), és lényegében 0%, hogy barna.

A képeket még mindig nem töltöttem fel, bocsánat, lassan megerőltetem magam, és szánok rá időt!

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr15518147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása