Hi!

Kezd kisfiú lenni, és egyre több sérülést begyűjteni! Tök jó lesz, amikor már úgy fog kinézni, mint a tv-ben a tipikus modell: folt itt, folt ott, ragtapasz, horzsolás, kötés:))) Az annyira kisfiús:))) Ma délután egy teli üveg ásványvizet is magára borított (mindketten a földön voltak), és a jó nehéz flakon kupakos része az orrnyergén koppant. A helye meglátszik, sivítás volt, aztán várom a következő lépését:) Persze nem drukkolok, hogy ilyen balesetek érjék, egyszerűen már most tudomásul veszem, és felkészülök rá lelkileg. Nem tudom minden borulásától megvédeni, nyilván nem.

Ma 3-szor is aludt napközben, jó hosszan, ami persze anyu érdeme, mert ő el tudja altatni. Az hagyján, de náluk másfél órákat alszik 40 percek helyett, erre viszont nem tudok magyarázatot! Azért lett ilyen sokszor lefektetve, mert elég nyűgös volt egész nap, de ez nyilván a nátha miatt van. Napközben csak 2-szer tisztítottam az orrát (volt mit!), de ezt leszámítva tünetmentes volt. Most este is kapot levegőt, amikor kb. egy óra altatás után végre elaludt. Már csak az a kérdés, hogy így fektében mikor dugul be újra... Tettem a szivacs fejrészéhez magasítót, az múltkor is segített kicsit, úgyhogy remélem jobb éjszakánk lesz, mint tegnap. Kapott napközben Corysalia-t (ha így írják), bár nem eleget, csak 3-at. Az ilyen homeopátiás szer náthára.

Mostanában azon tud jókat kacagni, ha leülünk, és elkezdünk valamit a földhöz verni. Mindegy mi az, csak ő is csapkodhassa utánam:) És ezen jókat vidul, konkrétan kacag:) Tegnap már úgy megfájdultak a nevetőizmaim (arcizmaim), hogy kénytelen voltam csak akkor vigyorogni, amikor rámnézett a gyerek, amúgy meg erőltetett fapofával ültem, hogy pihenhessen az arcom:))

Ma két almát is betolt az arcába, de egyben! Mármint nem volt lereszelve. Az úgy kezdődött, hogy addig ügyeskedett az etetőszékében, míg el nem érte a zacskó almát a konyhaasztalon. Gyorsan magához vett egyet, és nekilátott rágni. Gyorsan elvettem tőle, hogy azért azt meg kéne mosni, meg hámozni, de annyira nem bírt meglenni az almája nélkül, hogy hámozás után már vissza is szolgáltattam neki. Utána meg boldogan rágta:)) Meg délután is egyet még. Jó, azt most nem ecsetelem, hogy hogy néz ki az egy méteres körzete evés után, de attól még büszke vagyok rá:) Igaz, olyannal még nem törődik, hogy az alma gömbölyű, és körbe kell rágni.. Ott eszi, ahol éri. Azaz kb. a fél csutkát is elfogyasztja már, míg az alma egyharmada még ott gömbölyödik a másik oldalon:))) Csak ilyenkor nem nagyon lehet elvenni tőle igazgatás szempontjából. Ma kivettem egy babapiskótát a kezéből, hogy a másik oldalát is tudja rágni, erre olyan hisztit levágott 2 másodperc alatt, hogy csak lestünk anyuval:)) Elveszik tőle a csemegéjét! :))

Majd a napokban megint teszek fel képeket. Most fürdetés lesz a téma!

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr845518141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása