Hi!

Még el sem kezdődött az új év, de Bence már meg is fázott. Nem tudom, hogy hol és hogy, meg csomó c-vitamint is kap, de úgy látszik ez kikerülhetetlen. Elvégre gyerek, és tél van:) Már tegnap láttam rajta, hogy valami bújkál benne, mert sokat tüsszögött (szokott ő tüsszögni, de tegnap sokkal többször, mint általában), nyűgös volt, dörgölte a szemét és az orrát. Este jó másfél óránkba telt elaltatni, ami már eleve pazar volt, de nem sokra rá kezdett felébredezni. Kb. 10 percenként kellett benézni hozzá, hogy miért nem tud aludni. És ahogy telt az idő, úgy kezdett el szörcsögni az orra. Majd bedugulni. Úgyhogy megint orrspray, orrszívás, és nyugtatgatás. Kb. éjjel 2-ig ordított, pedig be is költöztem hozzá aludni. Aztán végre aludt(unk) 4 órát, reggeli, majd még egy óra alvás, és ordítás, hisztizés. Mert bár fáradt volt még, de nem tudott visszaaludni. Mindig bedugult az orra, akkor tisztítottam, arra totál felébredt, utána meg mire megint elálmosodott volna, addigra megint bedugult az orra, és kezdtük előlről... Konkrétan 10-kor aludt el. Addigra a sok sírástól teljesen kidugult az orra magától:)) Remélem ez megint csak egy pár napos, rövid lefolyású nátha lesz!!

Bence a napkban rájött, hogy ő tud sikoltozni. És bőszen gyakorolja is, de csak olyan hangpróba szinten. Tehát nem akkor sikoltozik, amikor hisztizik, hanem csak úgy. Vagyis tud sikongatni és sikítani is. Mert ugye nem mindegy:) És amúgy nagyon édi:) És tökre pasi hangja van még így is! Nem lehetne öszetéveszteni egy sikítozó lánnyal!

Tegnap beszerzett pár harci sérülést is. Egyrészt összetűzésbe keveredett a macskával, azaz nem hagyta békén, így kapott egy sormintát a kezére. Na nem mintha érdekelte volna, vagy felfogta volna, hogy ez azért van, hogy máskor ne piszkálja szegény jó macskát... Ezen kívül az állán van egy szép horzsolás, valószínűleg felszántotta szőnyeget valamikor. Csak azt nem tudom mikor, mert bár egész nap mellette vagyok, nem tudom mikor történt! Mert két fejelését láttam, de egyszer az arcára borult, egyszer meg a homlokát ütötte be. Mind a kettőnél nagy visítás volt, és harmadik visításra nem is emlékszem. Egyszer csak ott volt a seb az állán. Furcsa. De nem izgatom magam, tudom, hogy ez még csak kezdet, ennél már csak több sebesülése és foltja lesz, elvégre lassan egyedül jár, és ráadásul fiú is...:))

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr745518140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Livia 2008.01.12. 11:46:23

Áthozhatod vasárnap vagy inkább hétfőn aludni, hogy pihenj egy kicsit!
süti beállítások módosítása