Hi!

Boldog Karácsonyt kívánok minden kedves olvasómnak:))

http://www.elfyourself.com/?id=1714219324

Sokaknak elküldtem, de ide is beteszem:)

Na, a tegnap este nem volt túl pazar. Este 9-től 11-ig ordított, ahogy a torkán kifért, mire elaludt. Néha bementem hozzá, de az sem használt, így inkább be sem mentem. Majd hajnali 4-kor kezdődött megint. 5-ig. Utána kapott reggelit, mert aludni akartam. Utána délelőtt is hisztis volt, mert nem aludta ki magát. Újabb ordítások, és egyebek után sikerült délelőtt is aludnia egyet, amihez csatlakoztam. Rám is fért! :)

Ma karácsonyozás volt, de Bencét nem hatotta meg annyira. Pont most szombaton mesélt Fenris egy történetet, ami egy ismerőse gyerekével történt. Ő már másfél éves körüli volt, és karácsonykor, míg kicsalták a konyhába játszani, addig a család titokban felhúzta a fát a nappaliban. Utána visszaterelték a gyereket a szobába. mikor meglátta a karácsonyfát, akkor kikerekedett a szeme, leesett az álla, lecsüccsent a földre, és 3/4 óráig ült ott ilyen pózban:))) Akkor már kezdett aggódni a család, hogy nem kapott-e a gyerek sokkot:)))) Nos, Bencén nem nagyon láttam ilyen reakciókat.:))) Nézte a csillagszórót is, de nem volt különösebben lelkes. Állítólag Elődke tavaly ilyenkor nagyon el volt ragadtatva tőle, pedig akkor még csak 4 hónapos volt. A fákat is megnézegette Bencus, de csak úgy, mint általában bármi mást is...

Délután először anyuéknál voltunk karácsonyozni, utána Líviáéknál!

És akkor most leírom milyen gazdag első karácsonya volt Bencusnak, és remélem nem hagyok ki semmit! Mindenkinek köszönjük a szép ajándékokat!

Még tegnap nagyi hozott neki egy mézeskalács szívet, amit Dominik készített neki! :)

Aputól kapta a biztonsági gyerekülést, amit már használ! Anyutól kapott kis hintát, amit otthon majd fellógatunk a plafonra. Renitől kapott mese DVD-t, Mirr-Murr kandúrosat! :)

Líviáktól komoly etetőszéket kapott, amit később külön szék + asztal kombinációként lehet majd használni! Dóritól 3 játékot is kapott!! Egy dínót, amit lehet húzni, mert gurul, és formákat lehet dobálni bele az oldalán keresztül, egy katicát, ami csörög, és mozog a lába, meg egy mobiltelefont, ami mondja a számot, vagy a betűt, vagy zenél, (attól függően mi van beállítva), amikor Bence lenyom egy gombot! Hédiéktől kapott egy szettet - partedli, tányér, kanál, meg egy nagyon jó ikeás játéktárolót, amire már szintén fájt a fogam!

Anyuék szomszédasszonya múlt héten nadrágot és pólót hozott neki karácsony alkalmából.

Ha még eszembe jut valami ajándék, akkor kipótlom, elnézést, nem akartam a kihagyással senkit megsérteni, de az ajándékok egy részét még nem hoztuk haza, így nincs előttem!

Bence egész nap evett:) Végigette a karácsonyi menüt, és sosem tűnt úgy, hogy már eleget raktam volna a szájába:)) Hédi azt mondta, hogy kb. ilyen idős koruktól kb. 2 éves korunkig állítólag egész nap esznek. Vagyis képesek rá! :) Persze nem csodálom, mert annyi energiát (kalóriát) mozog le, hogy azt tényleg nem győzheti az ember pótolni:) Ennyi kruplit még életében nem evett összesen, mint amennyit ma vágott be:))) De evett pulykát, almaszószt, aszalt szilvát, rizst, bejglit, pogácsát, kürtöskalácsot, céklát, párizsis kenyeret, babapiskótát, bébiételt, tápszert, csak nem ebben a sorrendben:) Úgyhogy most nem tudom, hogy teli hassal jót fog-e aludni, vagy pont, hogy fájni fog a hasa, és nem.

Mikor hoztuk este haza, akkor már elaludt a kocsiban, és aludt kb. 11-ig, akkor adtam neki vacsit, és azóta megint alszik. Líviáéknál már nagyon fáradt volt (délután csak egyszer aludt anyuéknál), de nem tudott ott elaludni.

Holnap folytatódik még a karácsonyozás, ebédre Líviákhoz vagyunk ismét hivatalosak, délután Loláékhoz megyünk.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr245518127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dóripóc 2007.12.25. 10:46:36

Ööö...nem csak tőlem, hanem Ferimtől is...:) Közös ajándék:) Remélem Bence ma már mosolygósabb lesz, és nem harcias...:)
süti beállítások módosítása