Medellin 2007.12.13. 22:44

Bevásárlás

Hi!

Hát, egyszerűen nem jutok géphez mostanában Bence mellett! Most épp nagyijánál van, ott is fog aludni, hogy egy hét után végre tudjak pihenni. Tegnapelőtt ugye fél 4-kor feküdt le. Tegnap megjöttem munkából, anyuéktól hazahoztuk, majd azzal a lendülettel fél 2-ig felügyelhettem a csemetét. De olyan szinten, hogy még a munkából hazahozott cuccaimat se tudtam elpakolni, nem hogy blogot írjak... Ráadásul fél 2 és fél 5 közt 2-szer kelt fel, fél 5-től 5-ig hisztizett, 5-kor felrúgva minden elvemet kaját adtam neki (ha éhes volt, ha nem), mert már aludni akartam. Majd reggel, miután felkelt, egészen addig hisztizett, míg el nem érkezett a délelőtti alvásának az ideje. Akkor viszont egy jó nagyot aludt! Meg délután is a kocsiban. Megjártuk a Lurdytól kezdve a Móriczon át a Bertalan Lajos utcáig az összes üzletet, ezalatt ő végig aludt:)) És felváltva vigyáztunk rá a kocsiban, míg a másik vásárolt:)) Hát igen, napközben pótolta az éjszakai ébrenlétet.

Annyira édes mostanában!!:) Például olyat csinál, hogy négykézláb elindul valamerre szép lassan, amerre lehet rosszalkodni (macska tálja, növény, asztal, etc.) Közben fél füllel engem figyel. Amikor elindulok felé, hogy eltérítsem az útjától, akkor szabályosan elkezd rohanni négykézláb (ezt sem lehet leírni, látni kell), és hangosan elkezd kacagni...:)) Amikor elkapom, akkor meg kacagva lekushad a földre, és azt várja, hogy csak megcsikizem, vagy fel is kapom:)) Persze először megcsikizem, de utána fel is kapom, hogy visszategyem a szoba közepére. Akkor megint megindul, megvárja míg elindulok, és megint elkezd kacagva rohanni:))) Kész:)) Tegnap meg pl. azt is csinálta, hogy felállt a fotelhoz, amin a macska ült, és elkezdett kacagni a macska láttán:)

Fő programja mostanában, hogy felfedezi a számat. Két kézzel turkál benne kb., és ki akarja szedni a fogaimat. Meg a nyelvemet:) Esetleg belenyúl az orromba:) Ez is édi:)

Ezen kívül élvezi, hogy van már lassan 4 foga, és jól lehet vele harapni. Ezzel nincs is gond, amíg nem engem kóstolgat...:))

Mostanában együtt banánozunk. Egy harapás nekem, egy neki. Csak akkor szedem el tőle, ha tűl nagy darabot harap le. Még képes lenyelni nekem, és megakasztani a torkán. Az almától is mindig köhög ilyen esetben, mert mindig túl nagyot próbál lenyelni... Mondjuk azt nehezebb megrágni, mint a banánt:)

Ma is elmaradt a torna, mert az edző gyereke még mindig beteg, és nem tudták megszervezni a helyettesítést. Úgyhogy még időben felhívtak minket a konditeremből (!!!), hogy szóljanak. Úgyhogy ezen a héten mindkét tornánk elmaradt. (Viszont este voltam szaunázni, kihasználva a szabad estémet.)

Holnap meg anyunál fog aludni Bencus, már is éjszakázzon a kis náthással! :)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr165518117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása