Medellin 2007.12.11. 13:48

Otthonlét

Hi!

Tegnap a kevés alvásra, a fáradtságra, a rossz időre és a náthára való tekintettel nem mentünk sehová. 4 fal közt voltunk egész nap, de este legalább jöttek át hozzánk emberek, így megvolt a napi szórakozása Bencének, és nekem is:)

Jön a foga, csupa nyál, csupa hiszti az egész gyerek, és továbbra is mamázik, babázik. Mármint szóban. Mondja. (Most meg földhözvágta a telefonomat, ami a lábam mellett volt, és nem láttam, de ő igen...) (Most meg a billentyűzetet próbálja szerelni...)

Még mindig náthás, de éjszaka már jobban alszik. De napközben még sokszor kell tisztítanom az orrocskáját, és akkor üvöltés van...

Nem is írtam szerintem, hogy vasárnap torna után nem találtam a szekrényem kulcsát. Kinyitottam a szekrényt, a gyerek megszerezte a kulcsot, majd elvarázsolta valahová. Be is jelentettem, hogy nincs meg a kulcs, mondták, hogy 1 hétig van haladék, ha előkerül, akkor oké, amúgy 500 Ft. Otthon, amikor tisztába akartam tenni Bencét, akkor hullott ki a ruhájából a kulcs:)))

Ma elmegyünk délután ajándékokat nézni, visszük Bencust is, hogy ma kimozduljunk. Ja, ma nem mentünk edzésre. 2 ok miatt: Egyik, hogy Bence fél 12-ig aludt. Ami még nem lett volna gond, mert Zsuzsi fél 1-ig szokta tartani az órát. De, a másik ok az lett, hogy Zsuzsi felhívott, mikor még Bence aludt, hogy ő ma nincs, mert beteg a gyerek, és helyettesítés van. Ő viszont befejezi az órát 12-kor. Úgyhogy ma nem tornáztunk.

Na, most pedig megpróbálom az ebédkészítés következő fázisát elkezdeni, de Bence mellett, hogy nem alszik, nem tudom hogy fog menni... Gyanítom sehogy...

Pá!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr665518116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása