Medellin 2007.11.30. 22:55

Kúp

Hi!

Nagyon-nagyon-nagyon hosszú hisztizés, sírás, visítás, ordítás után azt remélem végre elaludt, így majdnem 11-re... De előbb is vissza kellett rohannom, mert bár elaludt, mégis felriadt álmában (hogy már 2 perce aludt), és elkezdett üvölteni. Még 2 szalmaszálat nem volt időm keresztbeakni, holott lenne bővel tennivalóm... Meg amúgy is fáradt vagyok, mert előző éjjel sem aludt semmit, de most már a másik szobából kellett átfutkosnom éjszaka. Mire magamhoz tértem, addigra legalább el tudta dönteni, hogy vissza tud-e aludni egyedül egy kis hiszti után, vagy én is kellek:)

Nem is írtam tegnap, hog milyen édi volt! Kiment az előszobába, megállt, és visszanézett rám a szobába. Megfenyegettem, hogy el ne merészeljen indulni a macska tálja felé. Persze levette rólam a tekintetét, és rácélozta a tiltott tárgyra. Na, erre felpattantam, hogy elkapjam, erre ő szabályosan elkezdett rohanni négykézláb! Háát, azt látni kellett volna! Iszonyúan nyargalt:))) De mire elérte a tálat, addigra felkaptam, ő meg elkezdett kacagni!! Azaz direkt csinálta, tudta, hogy nem szabad, és direkt szórakozott velem! Azért volt a nagy rohanás is, hogy "na, ki a gyorsabb?"... Okos, okos...:)

Ma minimum 5 másodpercig megállt a két lábán kapaszkodás nélkül, de akkor megfogtam az egyik kezét, mert nem akartam megvárni a borulást! Úgyhogy lehet tovább is ment volna neki!:)

Elrejtettem előle a növényt is, ami a nappaliban van, és mindig meg akarja tépni a levelét. Feltettem a dohányzóasztalra (legalábbis hívjuk annak...). Persze odament, felállt azt asztalhoz, és már nyúlt is levél után!:) Nem lehet egy másodpercre sem magára hagyni!

A gyerekszoba meg még nincs kész. Már körbevágtam a szőnyeget, és elkezdtem a ragasztócsíkokat lerakni, de annak még  több, mint a fele hátravan. És akkor még az oldalszegélyeket is be akarom burkolni szőnyeggel. Azt még ki sem vágtam. Úgyhogy még pár nap, mert azt is csak akkor tudom csinálni, amikor alszik. De amikor alszik, akkor csomó más egyéb dolgot is kell(ene) csinálnom... De amikor úgy dolgoztam, hogy ébren volt, akkor mászott utánam, ahogy haladtam a szőnyeg széle mentén, és pár perc alatt sírvafakadt, hogy nem vele foglalkozom, hanem mással. Meg, hogy nem engedem neki, hogy is dolgozzon, azaz szőnyegvágót, ragasztót, ollót vegyen a kezébe. Na igen, azon is felháborodik, és ordít. Ma ilyen ordítós napja volt.

Kapott ma Renitől etetős szettet. Zöld, békás:) Van békatalpas csőrös pohár benne, egy békaszemes tányér, egy békazöld kanál, illetve egy szintén szemes műanyag partedli:) Nagyon mókásan néz ki, remélem Bencus is értékeli fogja idővel:))

Egész este beszélt! Na, igen. Az volt, hogy nagyon nyűgös és hisztis volt este, úgyhogy bültettem a hordozójába, míg elkészítettem a fürdővizét. Gondoltam előbbre hozom a fürdést, és az mókás lesz, és akkor nem fog sírni. Mire visszamentem érte, addigra elaludt. Ez volt 1/4 8-kor este. Majd 8-kor kelt fel. Igen, ezek nem túl vidám dolgok... Tehát, megfürdettem, megetettem, betettem az ágyba, és beköltöztem mellé vasalni. Akkor még jó volt a kedve, kipihenten, vacsi és fürdés után. Állt az ágy végében, és beszélt hozzám. Ha meg felnéztem rá a vasalásból, akkor meg elkezdett kacagni! :) Viselkedhetne így egész nap! Mondjuk jó gyerek szokott ő lenni, csak mostanában nem aludt jól éjszaka, azért nyűgös!

Éppen ezért gondoltam, hogy ma kipróbálom azt a homeopátiás kúpot. Hogy hátha jobban alszik. Izgalmas volt, mert még soha nem adtam neki kúpot (másnak sem:) Úgyhogy nem is teketóriáztam sokat, gyorsan betoltam:) Hát, hogy milyen fejet vágott a kis bolond:))) Azt az iszonyatos "Úristen, valami nem stimmel, mi a fene volt ez, ez most mennyire rossz, vagy lesz rosszabb, mit is kéne reagálnom erre, vajon elkezdjek-e sírni?" fejet vágta:)))) De persze miközben ezeket végiggondolta, addig elkezdtem őt csikizni, piszkálni, puszilgatni, paskolni a fenekét (hogy a fenék tájon csak mókás, jó dolog történik), és gyorsan el is felejtette, hogy fel akar háborodni:) Inkább elkezdett vigyorogni. Majd 20 percre rá kakilt egyet... Ennyit erről...:) Meg a nyugtatásról, pihenésről, alvásról...

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr255518108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása