Medellin 2007.11.20. 22:05

Horoszkóp

Hi!

Magkaptuk a Nestlé időszakos DM levelét, amiben volt egy kis kártya a kos babákról. Másolom a szöveget (mielőtt kidobom a kártyát:) :

Igazi örökmozgó. A kos baba energikus, életerős, mindig vidám és lételeme a mozgás. Más jegyek szülötteihez képest jóval korábban kezd el forogni, felülni, négykézláb csúszni-mászni és járni. szédületes tempót diktál, mindig mozgásban van, és mozgásban tartja a szüleit is.

Érzelmileg is igen aktív, ezért a szokásosnál több figyelmet, dicséretet igényel. A fokozott aktivitás elveszi minden enegriáját, ezért nagyon jó alvó. Mélyen alszik, még az ágyúdörgés sem képes felébreszteni.

No, mint minden horoszkópnál, itt is ki tudja válogatni az ember, hogy mi stimmel. Mondjuk a fele:) aludni nem alszik, e ezek szerint mégsem azért vidám, mert olyan ügyes anyuka vagyok, hanem nála ez az alap:)) Na, inkább hagyjuk a horoszkópokat! :)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr835518095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása