Medellin 2007.11.16. 20:39

Péntek

Hi!

Ma reggel arra keltem, hogy Bence megragadja pár kósza hajszálamat és egy hirtelen mozdulattal kitépi őket:) Soha jobb ébresztőt:) Főleg, hogy most éjszaka 3-től fél 5-ig állt a bál. De ma nem szedtem ki az ágyból. Csak a 7-es reggeli után maradhatott az ágyamban ejtőzni. Ekkor történt ez az ébresztés...

Egyre szaporodnak a napközbeni ordítások. Egyenes arányban a borulásokkal... Szegény úgy visít néha, hogy tőle ilyet még soha nem is hallottam. Pedig az arány maradt, 10 esésre 8 elkapás legalább! Aztán néha nem.

Olyan kis bolond szokott mostanában lenni, le kéne fotóznom egyszer... Elkezd valamit rágni, közben úgy dönt, hogy elindul valamerre. Ahhoz meg kell a keze is. Úgyhogy elindul kézzel-lábbal, miközben egy plüssállat vagy egyéb rágcsa lóg ki a szájából! :) Mint valami kiskutya:) Ilyenkor mindig körberöhögöm, amitől ő is elkezd vigyorogni, és kiesik a szájából a zsákmány:))

Tanulunk járni. Ez úgy néz ki, hogy ledőlök, és nekitámasztom a két lábam a szekrénynek. A két lábszáram között áll a gyerek, a lábaim a hóna alatt kb. Tehát mint két korlát. Így a szekrénynél állva nem tud eldőlni, ellenben kapaszkodva meg tud fordulni, és el tud indulni felém. Persze még nagyon sután megy neki, inkább borul előre, fennakad, és odahúzza magát, majd kezdi előről:)) De kis idő kérdése és tuti menni fog neki. Persze nem én járatom, ő találta ki ezt is, én csak a lábamat tettem oda dőlés ellen...

Ma is kóstolt mindenfélét: kapott sültvirslit, tejberizst és áfonyás joghurtot is. A legjobb fejeket a rizsnél vágta, mert túl pici a falat ahhoz, hogy meg tudja 'rágni'. Ezeket a fejeket semmilyen fotó nem adná vissza, ezeket látni kell:))) Elképesztő:))

Ma már fél 8-kor aludt! Fáradt volt már késő délután, de nem engedélyeztem neki még egy alvást, mert akkor kb. fektetés előtt 1-2 órával kelt volna fel... Inkább játszottam még vele, 3/4 7-kor megfürdettem, kaja, és ágy. És tényleg olyan fáradt volt, hogy a vacsinak alig több, mint felét ette meg, és elaludt kaja közben! Úgyhogy ma szerencsém volt, még filmet nézi is van idő ma!

Holnap dédizés, vasárnap keresztelő! Remélem keresztapa beszerzi addigra az engedélyt, hogy keresztapa lehet...:) Még van 1 napja rá:)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr175518089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása