Medellin 2007.11.14. 22:31

7 hónapos!

Hi!

Bencus ma 7 hónapos! Már kimondani is sok...

Amúgy mára megváltoztattam a tegnapi véleményemet, mert utánaolvastam. Tehát, ha a gyereket hagyom sírni, akkor a napok során felhagy a sírással, és egy idő után végigalussza az éjszakát. De eleinte elképzelhető, hogy órákig sír, vörös/lila fejjel, fuldokolva, esetenként hányás kíséretében. Na, itt már megbukott a dolog, mert erre soha nem lennék képes. Ilyen a fiammal nem történhet miattam. Másrészről a gyerek elveszíti a szülei iránti határtalan bizalmát, mert hiába sír, nem jön senki. Hiába sok órás kétségbeesés, félelem, fájdalom, akármi. És egy csalódott, reményvesztett baba aludna az ágyban, akinek már sírni sem érdemes, mert úgysem 'menti' meg senki. És ez akár a személyiségfejlődésére is kihathat, ha hiszitek, ha nem! (Én simán elhiszem...) Hááát, aki akarja, az csinálja ezt, én bizony addig fel fogok hozzá kelni, amíg igényli. DE. Az arany középút miatt nem fogom kivenni, nem fogom lehetőség szerint itatni, csak cumit adok neki, megsimítom, meg hasonlók.

Kapott ma anyuék szomszédjától kis cipőt! Vagy mamuszt, vagy mit. Tehát ilyen puhát, kis gumis talppal, hogy ne csússzon. És nagyjából jó is rá, úgy láttam. 19-es szám van beleírva, úgyhogy ezek szerint ilyesmi lábmérete van. Bár nem értek ezekhez a számozásokhoz...

Holnap 5-re megyünk templomba megbeszélni a keresztelőt, és addig Dóri fog felügyelni a kis Bencére! Már írtam neki, hogy készüljön, mert nem lesz egyszerű dolga:)))

Ma más takarót kellett tennem a tv elé, mert úgy felpattan mindig a szekrényhez, hogy csak na, viszont borul is. És egész nap ezt megszámlálhatatlanul sokszor teszi meg, úgyhogy nem árt, ha puhára huppan. Jaaaj, hol késik már a kanapé?? Gyerekszobát akarok!!

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr665518087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Livia 2007.11.14. 23:55:40

Nem azért mondom, de én is nagyon várom a kanapét!!!!!!!!!
süti beállítások módosítása