Medellin 2007.11.12. 21:23

Vásárlás

Hi!

A mai éjszakánk nem volt annyira vészes, csak 2-3-szor kelt fel! Persze este sokszor nagyon, éjfélkor már ki is vettem az ágyba, annyira nyűgös volt! Amúgy jól elrontom.. Az első 6 hétben velem aludt még, utána x hónapig sosem vettem ki, már úgy elvből sem, most meg lustaságból már többet van mellettem, mint a kiságyban. Arról talán be sem kéne számolnom, hogy most is ott alszik a franciaágyban - ott aludt el...:)

Reggel fél 8-kor kelt, majd legnagyobb megdöbbenésemre 9-re berakott magának egy délelőtti alvást...:) Mert 11 előtt ritkán alszik el... Így viszont evett, aludt, utána frissen, fitten mehettünk vele vásárolni:) Anyuval elmentünk a Csalogány utcai boltba, kapott téli kezeslábast, meg hálózsákot (a takaró mindig lejön róla, ahogy forgolódik). Vettem neki új tápszert is: valami "Jó éjt", vagy "Szép álmokat" nevűt. V.mi M. betűs tápszer, ami nem jut eszembe (Mildabe??) Nagyon kíváncsi vagyok, hogy fog aludni tőle - ma van a főpróba! Csak alváshoz kapja majd.

Este elég nehéz volt lefektetni, mert délután megint kétszer aludt. Ami várható is volt a kora délelőtti alvása miatt... Ezért is vettem ki a kiságyból, mert nem ment neki az alvás. Amúgy tegnap is pont ez volt, ki kellett vennem, mert nem akart még aludni, és hisztizett. Kivettem, kicsit mászkált az ágyon, felmászott a takaróra, mindig belefúrta a fejét, aztán rájött, hogy kényelmes. Szépen elfeküdt rajta, cumizgatott, pihent. Aztán kezdett elaludni, és akkor betettem aludni az ágyába. És aludt. Ma is ez lett volna a terv, csak nem jött össze, és most már nem merem mozgatni, nehogy felkeljen:))

Múlt héten elfelejtettem megírni egy vicces sztorit:))) Bence ott játszott anyuéknál a nappaliban, mászkált bele a hordozójába. Tudni kell, hogy szeret a hordozóval/-ban játszani, mert lehet rá felmászni, meg van benne biztonsági öv, amit lehet rágni, meg színes ábrák (és figyelmeztetések:), amiket meg kéne kaparintani. Tehát, Bence ott játszott, mi meg beszélgettünk. Egyszer csak valami kis nyüszögést hallok. Semmi különös, nem hiszis, nem sírós, inkább csak olyan bizonytalan, amit még nem is hallottam tőle. Na mondom, megnézem mit csinál, miért ad ki ilyen hangokat:) Felállok, nézem, hol a gyerek? Gyerek sehol, hordozó felborulva. Nyüszögés. Gyerek sehol. Majd megindul a hordozó:)))) Konkrétan magára borította, és vitte, mint teknős a páncélját:)) És nem tudta, hogy mi van:))) Annyira kis édes volt:))

Egyre hisztisebb amúgy, ha nem jön össze valami neki. Próbál kapaszkodni, felállni. Ha sikerül, akkor oké, majd elborul, és akkor vagy sír, vagy ügyesen vetődik, de ha nem tud esés után visszaállni oda, ahol előtte sikerült, akkor a fejét a földre borítva hisztizik:) Annyira kétségbe van esve, vagy nem tudom:) Vagy ha simán nem tudja azt megcsinálni, amit épp akar. Húú, nagyon dühös lesz, és már jön is a hiszti:) Nem baj, pár hét, és minden menni fog:) Négykézláb közlekedni ügyesen. Meg bármikor, bárhol felállni. Akkor talán már nem lesz annyi hiszti:)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr85518085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása