Medellin 2007.11.09. 12:09

Lerobbantam

Hi!

Kezd megviselni a sok cipekedés. Vagyis Bencét még elbírnám, de mellé a pelenkázótáska, a táskám, heti 2x a kondicucc, meg a gyerekhez a hordozó mindig, meg az aktuális cuccok, amiket viszek A pontból B pontba... Szerintem 20 kiló többletsúly nélkül ritkán indulok el itthonról. Oké, csak a kocsiig, meg vissza, meg kocsitól B pontig, meg vissza, de az alábbi tüneteim vannak:

Tegnapelőtt este és reggel úgy fájt az oldalam, mint akibe tőrt döftek. Ehhez néha a hátam/derekam is csatlakozott, kiegyenesedni nem bírtam. Ma éjszaka a derekam szakadt már le, amikor mindig feküdtem vissza az ágyba, és úgy aludtam el, hogy álmosan figyeltem a derekamban végig (egyik oldalamtól a hátamon át a másik oldalamig) sugárzó fájdalmat. Reggel úgy keltem, mintha este valaki szétverte volna kalapáccsal a bal vállamat, és eltört volna. Jobb, ha nem mozgatom. Mikor felálltam, akkor a bal térdkalácsomba is belenyilalt a fájdalom, de az csak átmeneti volt. A hátam úgy egészében csak kicsit fáj, azt észre sem veszem. Amúgy tök jó kondiban vagyok, lassan 7 hónapja súlyzózom a gyerekkel, nyár közepe óta járok a konditerembe (másfél hónap kardio heti 4x, azóta baba-mama torna heti 2x), és mégis itt tartok.

Azt hiszem rámférne egy masszírozás és egy csontkovács.

Másnak az ekkora gyereke már rég megy a lábán, nem kell kézben cipelni. De az én gyermekem ugye már most akkora, mint egy 1 éves, pedig még baba, úgyhogy még cipelhetem pár hónapig. Utána pihenhetek... (Legalábbis kicsit többet...:)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr275518081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása