Medellin 2007.11.08. 14:52

Ül

Hi!

Ma egész jól aludt a kis pocok! Igaz este csomószor felkelt, sokkal többször, mint szokott, ráadásul fél 10-re aludt el (9 után került ágyba), de miután lefeküdtem, azután nem kellett felkelni hozzá! Ha jól emlékszem.. Vagy lehet fel kellett kelni egyszer, de arra nem emlékszem, csak nem zárom ki:)) És fél 6-kor sem ő keltett, hanem a macska, aki hozzá van szokva, hogy fél 6-kor ő is reggelit kap:) Bencének is adtam egy kis reggelit, mert azért ő is felkelt, de utána még 7-ig aludt. Igaz tovább már nem... Viszont a tegnap éjszakát meg akarom itt örökíteni: 1/2 1-kor feküdtem le. Bence ébredési időpontjai: 1, fél 2, 2 és fél 4 között végig ébren volt, 5, 7, 8. Úgyhogy ma rám is fért, hogy aludjon. Tegnapról nem tudok semmi extrát írni, végülis fél napot voltam csak vele, onnantól anyuéknál volt.

Ma délelőtt aludt egyet, mivel korán kelt, úgyhogy a tornán végig mászkált, meg játszott. Már egyedül is le tud ülni! Ugyanis nem felül még, hanem felhúzza magát félig valamire, és onnan kifordul, és leteszi a fenekét:)) Néha csak azt látom, hogy mondjuk a hátán hagytam a hordozójában, vagy a hasán a szoba közepén, és mire megint arra járok, addigra ott ül az ágy mellett:))

Ma is bevágott 3/4 üveg ebédet, csak most sem mertem egy harmadik adagot melegíteni még! Ma v.mi kukoricás, húsos krumpli volt a kaja. És ette rendesen! Mondjuk ezekkel az üveges kajákkal nem bírja sokáig, kb. 2 órára rá már éhes! Tápszerrel meg 4 órát is ki tud húzni.

Váltottam ki neki fürdetőkrémet tegnap. Nézett rám a védőnő, hogy miért akarom még azzal fürdetni, már bármivel lehet, csomó baba-tusfürdő van. Én meg úgy gondolom, hogy nem kezdem el a pár hónapos bőrét 'vegyszerrel' roncsolni, mert szerintem ha tudnám, hogy milyen összetevői vannak egy ilyen cuccnak, akkor megijednék. A gyógyszertári krémben meg tuti nincs semmi. Még illatanyag sem. És amúgy sem koszos, meg izzadt a gyerek, jószerével a sima víz is megtenné még. Persze lehet csak én túlzom el a dolgot, és hosszú távon se lenne semmi baja, ha már most tusfürdőzném, de nem kísérletezek rajta. Túl sok az allergiás és ekcémás gyerek mostanában. Ennek egyik oka lazán lehet akár a tusfürdő is... Mert miért ne?

Na, megyek, és dolgozom még kicsit, míg alszik!

Pá! 

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr405518079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása