Hi!

Hááát, hogy mi történt ma... Este voltunk Líviáéknál, mert mentek Hédiék is, és rég találkoztunk! Persze elég későn értünk oda, így alig tudtunk maradni, és kb. nem beszéltünk semmit, csak megvacsiztunk.. Hédinek már gömbölyödik a pocija, a 6. hónapban van! Na, a lényeg az, hogy Bencét betettük az etetőszékbe, ami ilyen bébikomp is, és nagyom élvezte! Olyannyira, hogy megállás nélkül ugrált, nyúlkált, nevetett, kacagott, hörgött, visongott, stb. De tényleg megállás nélkül! A száját egy percre sem zárta be, valami miatt mindig tátva volt:) Többek közt azért, hogy megegye szegény Elődöt:) Szegény kis Előd ott állt, nézte Bencét, hogy kisebb baba,  Bence meg úgy döntött, hogy ő meg megnézi magának Elődkét. Úgy, mint mindent: a szája seítségével. Ott nyúlkált utána, megragadta, meg akarta harapdálni, szegény Előd meg nem tudta, hogy mi van, és egyszer még el is pityeredett:)) Nem volt hozzászokva ilyen támadásokhoz, látszott, hogy nem tudja kezelni a dolgot:)) Ráadásul Bence egyszer úgy megragadta Előd ruháját, hogy szegény fel is borult... És Bence tényleg úgy viselkedett, mint aki megveszett!! Teljesen be volt zsongva, hörgött, kapkodott, meg akarta enni szegény gyereket, és egy pillanatra nem csillapodott le! Mi meg csak lestünk (és röhögtünk), hogy Bence megvadult. Elődkén kívül mindenki jól szórakozott amúgy, de én azért sajnáltam szegényt! Konkrétan Bencét el kellett távolítani (tolni) szegény Elődtől! Pedig ő egyszer meg is simogatta Bencus fejét, amikor épp el volt fordulva (és nem tudott harapni...:) Szóval így viselkedett ma az én kisfiam...

Délután elvittem magammal a postára, sétáltunk egyet. Igaz már sötétedett, meg hideg is volt, de ez nem zavarta, mert inkább elaludt. Amin csodálkoztam, mert alig 1-2 órával az indulás előtt kelt fel! Mondjuk csak egy fél órát hagytam szunyálni, addig kiültem egy padra, és így időben le tudtam fektetni ma is. Mostanában szerencsésen megúszom a nagy műsorokat valahogy beállt, hogy alvás van, és ezt már ő is tudja. (Akarom mondani pavlovi reflex lassan.)

Kaptam ma egy szórólapot a Kenguru Gold-tól, mindenféle kedvezményeket ajánlgat a törzsvásárlóknak (azaz nekem); de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy megtudtam, hogy létezik ilyen: baba orkán kiscsizma. Ez olyan, mintha levágták volna egy orkán kezeslábas végét. Azaz mint kiscipőt rá tudom adni, bármilyen ruhához, és baromi meleg! De kényelmes, nem cipő jellegű. Szerintem majd be fogok ruházni egyre, 2.000 Ft.

Hédiéktől kaptunk egy doboz tápszert, amit Elődkének sosem kellett odaadni, úgyhogy ezt köszönjük. Meg a 2 ruhadarabot is!

Holnap pedig Bence ismét anyunál fog aludni, mi meg elmegyünk Süvivel szórakozni! Azaz kipihentebb nem leszek, max. fáradtabb, de tényleg rég voltam bulizni az éjszakában.. Na nem mintha annyira hiányozna, de ismerősök koncertjére megyünk + emberek közt leszek, meg jönnek haverok, meg minden, úgyhogy tökre várom! :)

Pá! 

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr975518080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dóripóc 2007.11.09. 08:41:54

Sear Bliss? Mégis mentek? Ja, akkor bátyám eljön velünk este Anyu műsorára, aztán megy koncertre? Jó nektek, én is szívesen elmentem volna, de nincs pénzem...meg ugye holnap egész nap suli...:( Sajnálom, hogy nem láttam tegnap Bencét... De majd jövő héten átruccanok! Pusssz nektek

csikohal 2007.11.09. 12:08:50

Na, nem úgy van az! ElmegyÜNK anyukád műsorára, majd elmegyÜNK koncertre! :)) Jövő héten pedig gyere! Puszi!

Dóripóc 2007.11.10. 16:34:02

Jaa:) Most olvasom:) Hehe:) Csak én nem tudtam a részleteket, azt sem tudtam, hogy apum is jön. Azt hittem, csak Anyu, Andris és én, mert nem mondták. De nagyon örülök, hogy láttalak:)! Oké, jövő hét, szerintem csütörtök este próbálkozom nálatok. Puszi
süti beállítások módosítása