Hi!

Rég raktam fel képeket, íme egy tucat új fotó.

Vagyis két régivel kezdek, mert találtam a gépen, és szerintem még nem töltöttem fel ide. A készítés ideje szept. 22. a gép szerint:

Az ágyon fekszik, és szétszedi a frissen vasalt ruhákat! Emlékszem, hogy ezen ok miatt készítettem a képet:))

Ez ugyanaz, de azért teszem fel ezt is, mert ezen láthatók A Combok is! :)

Hmm, ez is igazából 1-2 hete készült, de még ez is a gépen volt! Azért fekszik ilyen bolond módon, mert apa két lába között próbál elférni:) Kis mogyoró - ahogy az edző mondaná a tornán:))

Szép mindenféle ruha van ráadva, hogy ne fázzon a földön, ahogy mászik mindenfelé:)

Kis kerek fej:)))

A gyermek kapaszkodva áll. Egyedül. Csak most gyorsan le is fotóztam. De tényleg gyorsan, hogy utána segítsek neki egyensúlyozni, hogy ne boruljon el:) Bár, még sosem borult el..

 Ott jobban szeret állni, mert ott le lehet pakolni mindenféle jó dolgot, amit utána anya megint visszarak...:)

 

Ez pedig az öröm, hogy állhat! Lehet bármi gond, baj, fájdalom - ha állunk, akkor minden baj elmúlik, mert nincs jobb dolog ennél:)) Tök jó, hogy ilyen kis dolgokkal boldoggá lehet még tenni valakit:))

Cumival, mert édi.

Ismét cumival, mert itt is édi:) Tegnap pl. azt csinálta, hogy fordítva tette be a cumiját (ugyanis az éjszakát leszámítva már ő teszi a saját szájába), és nézett rám nagy szemekkel, miközben ott rágcsálta a sárga műanyagot:))

Betettem a babakocsiba, míg készülődtem, mert onnan nem tud elmászni. Mert van benne biztonsági öv. Ami lefoglalja:))

Így néz ki hátulról öltöztetés után, amikor indulunk valahová:) És már fel tud mászni hasról az átmeneti-ágyra egydül!! Félig. És ilyenkor rááll a lábára, úgy támaszkodik. 

Itt térdel a kis 'királyfi' (a koronával a fején):))

És végül: így néz ki, amikor a nagy mászás közben hirtelen elveszti az egyensúlyát, és leborul az ágyról, le a hátára, mint a kis teknősbéka:)) És akkor néz nagy szemekkel:) Míg anya ki nem neveti:) És akkor ő is vigyorog, hogy de szépet borult:))

A sok egyforma öltözet azért van a képeken (pár kivételével), mert ebben a 2 napban készültek a képek. Nem azért, mert nincs ruhája szegénynek:))

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr35518073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása