Hi!

Sajnos valami miatt egyre kevesebbet alszunk éjszakánként. Már nem csak felkelések vannak tucatjával, hanem tegnap, meg ma éjszaka is órákat voltunk ébren. Holnap, ha lesz időm, akkor lemegyek a dokinénihez, és kérek új tápszert. Persze nem hinném, hogy az mindent megold, de talán lehet jobb. Mert attól még lehet front, jöhet a foga, etc, de legalább a hasfájást ki tudjuk küszöbölni. Az Espusam csepp pont semmit nem ér, hiába teszem bele a vacsijába.

Tegnap és ma is voltunk lent nagyot sétizni. Tegnap kicsit macerásra sikeredett, mert elfelejtettem cumit vinni, és annyira nyűglődött, hogy csomót kellett kézben cipelni. Már nem kellett, csak ajánlott volt, ha egy jó hangulatú sétáról akarok beszélni. Találkoztunk Timivel is, Bence kapott tőle zoknit, aminek tapadókorongok vannak az alján + csörgő bárányfej az 'orránál':)) Meg Timi apukájával is találkoztunk, ő is súlyzózhatott kicsit Bencével:))

Ma voltunk hintázni, mert szerencsére üres volt a játszótér (egy mobilozó anyuka volt egy gyerekkel), és Bence nagyon élvezte:) Aztán hazafelé elaludt, úgyhogy babakocsistól hoztam fel, hogy fel ne ébresszem, és úgy toltam be a szobába aludni:) Aludt vagy 2 órát! Azért jöttem fel vele, mert mostanában nagyon nyűgös éjjel-nappal, és azt a kis szabaidőt, amit az alvása jelent, azt nem az utcán akartam eltölteni, hanem a gép előtt, vagy a tv előtt vízszintesben. Ugyanis baromira fáradt vagyok.

Ma volt torna is, ott is aludt egyet, de a végére felkelt. Úgyhogy alig várom már, hogy elkészüljön a gyerekszoba, mert addig nem lesz egy perc nyugtom sem napközben! A nappaliban nem lehet őt felügyelet nélkül hagyni már fél percre sem, már akkor is beteszem a kiságyába, ha csak meg akarok reggelizni 2 perc alatt, vagy fel akarom melegíteni a vizét. Igaz végigordítja azt a pár percet, de inkább ezt választom. Míg berakok egy mosást, azalatt kéne 5-ször visszaszaladnom, és a gyerekre nézni, ha nem akarom, hogy a) növényt húzzon magára + szaggasson meg b) kimenjen az előszobába, és kiborítsa a macska összes tálját c) zárt ajtó mellett megtépkedje a hangfal zsinórját. Azt újra is kell ragasztanom a szegélylécre, mert ma felszedte. Még a küszöb alól is kirángatta, ahol el van vezetve. Az alsó fiókokat már hetekkel ezelőtt leragasztottam, hogy ne tudja kihúzni. És még csak 6 és fél hónapos:))))

Ha minden jól megy, akkor max. következő héten érkezik a kanapénk, és akkor napok kérdése, és kész a gyerekszoba! Csak egy szőnyeg kell bele, és akkor már használható. Persze más munkálatok is lesznek, de a franciaágy elszállítása és a szőnyeg megvásárálása kell ahhoz, hogy betehessem a gyereket felügyelet nélkül egy szobába:)

Úgy látom kezd kicsit többet is enni mostanában. Estére pl. jobb ötletem nem lévén, már növeltem az adagot, hogy hátha akkor jobban alszik, teli hassal, de úgy betermeli a 240 grammot is, hogy lehet még férne is belé:) De persze nem alszik jobban tőle:) És már nem alszik ám be vacsi közben! Csomó idő, míg elalszik! De ez a csomó, ez már nem 10-20 perc, hanem 1 - másfél óra... Úgyhogy még ez is:)

Ma úgy fürdött, hogy ült közben!!! Ez volt az első ülős fürdésünk! Persze támasztottam a kezemmel, hogy ne csússzon/dőljön el, mert azért egyedül még nem tud (jól) ülni. Nagyon élvezte, és nagyon koncentrált:) Lehet akkor mától így fogom fürdetni, csak akkor több vizet fogok engedni a kádjába, hogy ne legyen kint a vízből a fél teste! Apropó, test. Csak belegondolok a fürdésébe, és hogy meztelen volt, és odáig leszek:) És fürdés után, ahogy ott kolbászol pucér fenékkel az ágyamon! :) Na, ha láttatok már tökéletes testet...! Egyszerűen nem tudok betelni vele, teljesen szerelmes vagyok ebbe a kis pasiba:) Főleg, ha pucér:)))

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr575518072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása