Medellin 2007.10.28. 20:27

Baba-mama expo

Hi!

Fél 9 van, tegnapi időszámítás szerint fél 10, és a gyerek ott ordít az ágyban. Időtlen idők óta! Jó, néha kiveszem, tisztába teszem, átötöztetem, ágyneműt húzok neki, almát etetek vele, vizet itatok vele, hogy valami történjen, meg rakom a cumit a szájába, de a 7 órás hazaérkezés (azaz tegnapi 8) és fektetés óta hisztizik és ordít. Pedig azért hoztam haza, mert baromi nyűgösnek, azaz fáradtnak tűnt. Amúgy este sem aludt semmit, de tényleg semmit, és a fél hetes reggeli után nem is volt hajlandó aludni még. Mai terv, hogy kifárad a bömbölésben, és elalszik. Én többet nem tudok tenni - a fentieken kívül - az ügy érdekében.

Ma elmentünk Renivel a Baba-mama expo-ra! Hoztunk haza 5 kiló szórólapot! :)

(Közben nem bírtam tovább az ordítást, kivettem Bencét, ringattam, játszottam vele, de hosszú távon az sem használt, apja is bejött, és végül jobb ötletem nem lévén csináltam még neki kaját. Úgy benyomott 100 g-t, hogy csak lestem! Pedig másfél órája vacsizott. És esküszöm férne még belé! Most megnyugodott, de még mindig nem alszik, és még mindig nyüglődik kicsit...)

Tehát, voltunk az expo-n. Annyi jó és érdekes dolgot láttunk! Néha meg kellett kérdeznünk, hogy mi is az, amit látunk, és mi a funkciója:) Volt csomó bababarát wellness hotel, tőlük is hoztam szórólapokat.

(Bementem még hozzá, végre sikerült elaltatnom. Röpke kb. 3 óra alatt. Pazar.)

Annyira jó játékokat láttunk! Csomóra emlékeztünk, hogy nekünk is volt olyan!:) Voltak baromi jó függőágyak:) Babának valók! Még terepszínűben is!:) 'Csodálatos' zenélő bilik is voltak! :) Meg zenélő tányérok!:) Persze voltak hasznos infók is, pl. a Gyed-ről (hoztam szórólapot), meg őssejt-bankról, meg látásvizsgálatról (arra kéne mennünk). Voltak színes puffok (www.puffland.hu asszem), mesekönyvek, stb. Tehát volt bőven látnivaló. Kocsit nem nyertünk a nyereményjátékon, pedig szerettem volna:) Majd, ha előszedem a szórólapokat, akkor majd fogok szemezgetni, és feltenni linkeket jó oldalakról, ahol játékokat, meg egyebeket lehet kapni!

Ma ünnepeltünk apu szülinapját (amúgy holnap ünnepli), úgyhogy innen is boldog szülinapot neki! Bence nem vett részt rajta, mert épp a teraszon aludt! :) Anyu kivitte 'sétálni', azaz levegőzni, meg altatni, és sikeres volt a küldetés. Igaz vagy 2 órát ült kint vele:) Na jó, annyit nem, de sokat:) Bence meg vagy másfél órát aludt a hideg, friss levegőn. Persze tök jól fel volt öltöztetve, nagyon kis meleg volt a bőre mikor kibontottuk a ruhából!

Holnapra nincs semmi programunk, úgyhogy, ha nem esik, akkor megyünk le sétizni sokat!

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr85518071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása