Medellin 2007.10.26. 12:32

Képek

Hi!

Mostanában nem tettem fel képeket, mert nem is csináltam. Ezek sem valami extra érdekes témák, de gondolom sokan hiányolják már a feltöltéseket:)

Megszerezte apa papucsát, és meg is rágta:)

Ua., csak itt jobban markolja a szerzeményét:)

Nagyon megörült a fényképezőgépnek (rég látta:), és úgy döntött, hogy jó lenne megszerezni:) Emiatt megrohamozott, majd megpróbált a lábamon felmászni, hogy elérje a gépet:))

Itt kicsit eldölt mászás közben:)

Most is úgy csinálnék róla egy képet! Elég nyűgös volt, de ha betettem az ágyába, akkor elkezdett visítani. Pedig tudtam, hogy alvásidő van. Úgyhogy járkáltam vele egy ideig, majd hirtelen ötlettől vezérelve betettem a hordozójába a Bebe Tv elé, a szájába nyomtam egy cumit, és láss csodát!, 3 perc múlva aludt a gyerek! Eltereltem a figyelmét arról, hogy aludnia kéne:))) Mert előtte a vasalásommal próbáltam lekötni, de az hosszabb távon nem hatotta meg:))

És most ott alszik, kicsit fura pózban, és nagyon édi! De felébredne a gép kattanására, és azt nem kockáztathatom meg! Pedig most vaku sem kéne, nem mozdulna a be kép semmiképp:))

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr845518069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dóripóc 2007.10.27. 16:22:52

Tüneményes egy pocok:)

Dóripóc 2007.10.27. 16:23:31

Jó lenne már látni ezt a csúszkáló-mászkáló mosolygógépet:)))
süti beállítások módosítása