Hi!

Tegnap az történt, hogy anyu felvetette, hogy mivel apu elutazott, és egyedül lesz otthon, meg ezért amúgy se biztos, hogy tudna aludni, mi lenne, ha nála aludhatna Bence, és akkor én tudnék egyszer aludni. Meg már délután vigyem át nyugodtan, és akkor tudnék takarítani, meg tanulni is! Úgyhogy Bence tegnap délután kb. 6-tól ma délelőtt 10-ig anyunál volt! Én meg megírtam két házit, amit ma feladok (levelező oktatás:), takarítottam is egy kicsit, két filmet is megnéztünk este (megszakítások nélkül!), és bár időben lefeküdtem (éjfél körül), reggel fél 9-ig aludtam! És azért 'csak' addig, mert a macska már nagyon éhes volt, és aznap reggel már másodszorra is megveregette az orromat + bajszot rakott bele...:)) Anyu pedig, amikor indult úszni, akkor visszahozta a kis porontyot:) Állítólag úgy aludt, mint szokott:))) 8-tól éjfélig - utána cumiberakás, és aludt tovább. Utána 3/4 3-tól kb. fél 5-ig nyűglődés, majd anyu kivette a kiságyból maga mellé, és akkor elaludt. Fél 7-kor reggeli, majd aludt 9-ig:) Most már ő is tudja, hogy mit művelünk 6 hónapja:)) Csak én már megszoktam, ő meg lehet, hogy ma egész nap kimerült lesz...:)

Amúgy Lívia is felajánlotta már azt nemrégiben, hogy aludjon ott Bence (épp jövő hétvégén), úgyhogy elképzelhető, hogy lesz egy második éjszakám, hogy aludni fogok:))

Amúgy tegnap csak tornán voltunk, úgyhogy nem volt más érdekes.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr735518068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása