Medellin 2007.10.22. 11:11

Normafa

Hi!

Tegnap elmentünk Fenrisékkel babát tologatni a Normafára. Elfelejtettem fényképezőgépet vinni amúgy. Fenris meg hozott, de ő meg elfelejtette használni:)))

Baromi hideg volt, de Bencét jól felöltöztettem! Nem is panaszkodott, hogy fázna, még az orra hegye se lett piros! Meg be is volt takargatva! Szépen leskelődött, mosolygott, beszélgetett (a lombokkal), és teljesen jól elvolt a hátán. Mondjuk fél óránál tuti nem mászkáltunk többet a hideg miatt, cserébe beültünk egy (iszonyat drága, ellenben iszonyú jó) étterembe. Kiderült, hogy babákkal akár étterembe is lehet menni... 6 személyes aszalnál 2 széket kiszedtünk, azok helyére állítottuk be a babakocsikat, a gyerkőcök meg az ölünkben ültek, és vidáman elvoltak! Kata egy kenyeret rágcsált, Bence meg a műanyag kanalát, amit előszedtem és a kezébe nyomtam, miután mindig el akarta szedni az enyémet evés közben...:) Van pelenkázó is az étteremben, bár mi nem látogattuk meg, de Gabi kivitte Katát! Meg láttam, hogy van etetőszék is! Mondjuk nem csodálom, rengetegen viszik fel oda a gyerekeiket kirándulni, úgyhogy biztos látták az éttermek, hogy van erre igény, úgyhogy okosak! Amint kijöttünk az étteremből, Bencusnak már le is ragadt a szeme, és már csak akkor kelt fel, amikor megérkeztünk anyuékhoz:)

De a séta ellenére nem volt kinyúlva, nem is tudtam előbb ágyba rakni!

Viszont, este köménymagos vizet forraltam a vacsijához + raktam bele 20 csepp (elfelejtettemmilyen) cseppet, amit még múltkor írt fel a dokinéni, amikor fájt a hasa, és puffadt! Mert ugye írtam, hogy felkel esténként, és nem tud visszaaludni, és fáj a hasa. Ennek köszönhetően 3-4-szer kelt fel összesen nagyon-nagyon rövid időre, és csak 1/4 5-kor tettem ki az ágyamba, bár kiderült, ha az ágyában megitattam volna jól vízzel, lehet aludt is volna tovább! És 1/4 9-ig aludt!

Tehát, vagy az a terv, hogy esténként kap cseppeket a kajájába, vagy tápszert kell cserélni. De az a helyzet, hogy napközben viszont nem fáj a hasa. Vagy kellene egy másféle tápszer, amit csak vacsira kap lefekvés előtt. Na mindegy, a lényeg, a lényeg, hogy bár a cseppek használnak, nem akarom őt cseppezni:) Azt szeretném, ha magától lenne jó a bélműködése, és nem mesterségesen. Úgyhogy végül így döntök: ha legközelebb megyek receptért, akkor iratok fel olyat, amit este kaphat, napközben kaphatja a jelenlegit, de addig (mármint míg nem megyek receptért) átmenetileg a cseppeket fogja kapni! (Tegnap kaptunk amúgy 2 doboz tápszert Gabiéktól, mert Katának nem volt jó! Azt kaptuk, amit amúgy is felír nekünk a dokinéni! Köszönjük!)

Na megyek, mert mindjárt felkel a kis édes, és megyünk át anyuhoz, és Reniék is jönnek!

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr795518065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása