Hi!

Tegnap letettem Bencust aludni, és míg nem aludt el, addig ledőltem az ágyra, hogy bármikor készenlétben legyek, ha kiesik a cumija, vagy ilyenek. Majd elaludtam. Ez fél 9 körül lehetett. Persze rengetegszer felébredtem az este/éjszaka/hajnal folyamán, dehát ez nem meglepő. Már egy ideje minden éjszaka fáj Bence hasa. 3 és 5 között alig tud(unk) aludni, de néha előbb kezdődik, és tovább tart. Igazából így fest az alvás: 1/2 9 - 9-től éjfélig - fél 1-ig. Akkor kel fel először. Utána alszik 2-3-ig, utána órákig hiszti, forgolódás, nemalvás. Reggeli 6-7 között, majd megint alszik 1-2 órát. Elhatároztam, hogy ma estétől megint kap kömény/kamillateát. Az jó lesz a kis pocijának. Meg minden hajnalban kiveszem magam mellé, mert se 2-3 órát nem tudnék a kiságy mellett ülni éjszakánként, se 5 percenként felkelni, mert azt fizikailag se lehet bírni. És ezt a rendszert is sürgősen meg kell szüntetni, mert már csak 2 hétig van ágyunk, utána kiköltözöm a hálóból (azaz gyerekszobából)...

Tegnap voltunk délelőtt az Eleven Centerben, amit szokás szerint végigaludt. Ezek az alvások azért jók, mert mindig viszek kengurut, de sose tudom használni, mindig kézben kell vinni a kicsit több, mint 10 kilóját (a hordozóval együtt persze). Mert ugye nem keltem fel, ha már elaludt. De mindig elalszik:)) Megvettem neki (Lívia nevében) a Hollé-s bio bébipépet, meg egy üveges bio bébidesszertet is. Ezen kívül kaptam csomó termékmintát az ott dolgozó nőtől! Mindenféle bio krémeket (ez egy bioboltban történt amúgy..) És mindenből kettőt adott, mondván, hogy most kapta, és csomó van belőlük:)) Kaptunk sampont, popsikrémet, lemosó tejet és bőrvédő krémet. Az utóbbi pont a piros, száraz arcára jó! Ma úgyis megyünk Fenrisékkel a Normafára babát tologatni, előtte majd jó vastagon bekenem vele!

Vásárlás után egész nap anyuéknál voltunk, és szerencsére a második délutáni alvása csak fél órásra sikeredett, így le tudtam este fektetni időben. Amúgy olyan fáradt volt, hogy konkrétan a szőnyegen aludt el:)) Pedig mindig be szoktam tenni ágyba, ha fáradt, sosem fordul elő, hogy a földön aludna el:)) Csak reménykedtem benne, hogy nem fog elaludni, és nem akartam lefektetni, nehogy éjszaka kukorékoljon:) De megoldotta:)

Ebédre már a bio kölest kapta, és megint megette az egészet, legközelebb meg húslevest kapott (már csirkehússal), de annak csak a felét ette meg. A másik felét ma kapja meg ebédre! Azt eszi, mint a felnőttek:)) Igazi húslevest, mindennel benne, csak tésztát nem kap hozzá:))

Este vagy holnap megírom, hogy milyen volt a séta a hidegben!

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr505518064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása