Medellin 2007.10.15. 19:57

Piros pofi

Hi!

Ma egy tündérinél is tündérebb kisfiam volt! Kezdem pl. azzal, hogy ma is alig hisztizett, csak épp annyit, amennyit kell is! Ezen kívül kacagott rám, csak úgy, mert nem is csináltam semmi különöset! Csak állt a hasamon, és néha 'ledöntöttem', hogy puszit adjak az orrára...

Ezen kívült csinált ma olyat is, hogy a kezeslábasának csak a felső része volt rajta rendesen, az alsóba még nem tettem bele a lábát, mert egyfolytában a hasára fordult, és úgy nem ment. Gondoltam, akkor addig kidobom a pelust (épp peluscsere után voltunk), meg elteszem a többi kelléket, majd utána nekiugrok, és megoldom az ügyet. Mire visszaértem, addigra ott közlekedett a hasán, de nem is akárhogy!! :)) A ruha lába, meg mindene ott volt alatta, húzta maga alatt, de a parkettára meg a pucér lábait rakta le, ami jól tapadt:))) Vagyis tök könnyen elrugta magát, és siklott a ruhán, amin hasalt:)) Baromira élvezte:)) Húú, olyan piszkos lesz minden ruhája egy nap alatt, főleg a lábfejénél! Pedig minden nap 1-2-szer felsöpröm a szobát + fel is mosok. Lehet a szőnyeg a ludas...

Ezen kívül ma is csak 2-szer aludt; egyszer délelőtt, és egyszer délután. Ami miatt 7-kor fürdettem kb, és 3/4 8-kor, a vacsi után már aludt is!!! Ez most így tetszik, és sokkal normálisabb. Egy gyereknek 8-ra ágyban a helye:)) Napi 2 alvás is elég:)

Volt ma velünk bevásárolni is, mert anyuék nem voltak otthon napközben, így nem tudtuk leadni. Az utazás nem tetszett neki kivételesen (indulás előtt kelt fel, és gondolom még nyugalmat akart, nem kocsikázni), de a Tesco-ban végig csendben nézelődött:)) Egyszer ki is vettem, és akkor is nagyon boldog volt! Szinte ugrált az ölemben, meg tekergőzött! :) Az a sok színes termék, biztos az tetszett neki:)

Ma megkínáltam a maradék karfiol-krumpli-marhahús papival, de nem sok sikerrel. Evett belőle egy keveset, de tényleg nem sokat. Tettem bele egy kis tojássárgáját is (ha már úgyis rakottkrumplit csináltam), de így sem hatotta meg. Viszont délután kapott finomságot!! Olyan bébidesszert (Hipp), hogy déligyümölcsös, almás, teljes kiörlésű gabonával! Abból 3/4 üveggel úgy bevágott, hogy csak na! Lehet még tudott volna enni, de mivel akkor már lassabban ette, úgy döntöttem lassan full-on lesz, úgyhogy nem tömöm tovább, hiába ízlik neki:)) (Nekem is ízlett...)

Olyat is csinált ma, hogy: kivittem magammal a konyhába, míg az ebéd egy fázisát csináltam. Beletettem a hordozójába, és leállítottam a szék mellé. Amin egy zacskó lógott, benne 2 üres üveggel. Ez persze egyből megtetszett neki, elkapta a zacskót, és két pillanaton belül magára húzta az egész széket:))) Persze a hordozó pereme felfogta, de amúgy sem egy súlyos darab, mivel akkor meg se tudta volna moccantani... Nem is törődött vele, boldogan rágta a szerzemény-zacskóját a szék alatt:))

Ami viszont most a fő problémám (szerencsére holnap jön a védőnő!), hogy vasárnap óta piros az arca. Vasárnap reggel úgy kelt fel, hogy a jobb arcán volt egy piros folt. Gondoltam belefeküdt valami nedvesbe (pl. a nyála), és az csípte ki alvás alatt, és elmúlik majd napközben. De nem múlt, és ma már a másik arca is piros kicsit. És tapintásra kicsit durva, mintha ki lenne száradva. Tehát, a tippjeim: 1.) ki van száradva az arca 2) ahogy fejen közlekedik a szőnyegen, az kidörzsöli 3) valamelyik kaja valamilyen összetevője okozza, és enyhe allergiás reakció. Holnap reggel megkérdezem az illetékest!

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr595518057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dóripóc 2007.10.15. 21:24:03

Vicces egy baba:) Imádommmmm:) Gyönyörű... nem lehet betelni vele:)
süti beállítások módosítása