Medellin 2007.10.13. 20:50

Rövid leszek...

Hi!

Rövid leszek, képet se teszek most fel, talán majd holnap! :) Tehát címszavakban:

Délután csak fél órát aludt, és azt is egy bevásárlókocsiban (Tesco látogatás). Ennek ellenére nem akart este elaludni, de végül csak elaludt, és nyűglődés nélkül!

Vettem neki csomó babakaját, ami 6 hónapos kortól jó! Mindenfélét fog kapni! Spenóttól kezdve a sertésmájon át a rizses borjúhúsig mindent! 6 félét is vásároltam, majd lehet leírom mik azok, de most nem megyek ki a konyhába meglesni:)

Ma megharapta az orromat...:/ Nagyon fájt! És úgy felkiáltottam, hogy megijedt, és majdnem elkezdett sírni:)) De a fájdalomtól könnyes szemmel rámosolyogtam, vidáman beszéltem hozzá egy kicsit, és ettől megnyugodott, hogy nincs semmi baj:) Igaz utána kimentem a fürdőbe megnézni, hogy szenvedtem-e maradandó sérüléseket...

Ma nem kakilt! Néha napi 5 alkalommal is teli van a pelus, ma meg nem kaptam semmit:( De nem fájt a hasa, meg nem panaszkodott, úgyhogy remélem holnap már lesz!

Eltűnt a cumija hazaúton. Nem tudom, hogy kidobta-e a hordozóból, vagy Reni kocsijában van-e... Van egy pót cumija, de az nem kerek fejű, úgyhogy vagy elő kell keríteni a régit, vagy mehetek megint vásárolni valamerre:)

Röviden ennyi mára!

Pá!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr655518054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása