Medellin 2007.10.11. 20:44

Torna

Hi!

Mókás volt ma a torna - vagyis rendhagyó:))

Azzal kezdődött, hogy Bence elmászott a pokrócáról (idáig nem volt nagyon csinált ilyet, inkább csak nézelődött a helyéről), és nem is lehetett visszatenni már. Azaz lehetett, de felesleges volt, mert fél perc múlva már megint az edző step-padját rágta épp, vagy a tükörben ismerkedett magával. 1 centiről:)) Vagy épp az edző táskáját rohamozta meg, mert 'szép' rózsaszín volt, és azt meg kell vizsgálni. Meg rágni. Meg kipakolni. Úgyhogy mától ez lesz, és elég lesz csak egy pokrócot (fürdőlepedőt) vinnem, mert úgyis csak a játékok tárolására lesz alkalmas:))

Ezen kívül Bence elkezdett a végefelé hisztizni, meg sírni (nem volt éhes, óra alatt etettem meg!). A lányok meg is jegyezték gyorsan, hogy a Bencének van hangja?? Nem hitték volna, még nem hallották soha sírni, mindig csak mosolyog:))) Persze tudtam én, hogy csak fáradt már, meg nyűgös, úgyhogy kapott egy cumit + belefektettem a hordozójába, és onnantól kezdve szép csendesen nézelődött és ejtőzött:)) De nem aludt el.

Ma amúgy sikerült hamar lefektetnem, mert nem engedélyeztem neki 2. délutáni alvást, mert akkor sosem alszik el ma este... Így 3/4 8 körül talán már aludt. De 8-kor tuti! És 5 percen belül! :) Csak rengeteg energiát igényel, hogy lekösse az ember a gyereket! Pl. voltunk lent sétálni is, és már kicsit megdöntöm az ülését, hogy jobban kilásson! Szerintem tetszik neki...

Ma maszatos volt (nem csoda, minden létező koszt összeszed a kirándulásai során, pedig ma apa felporszívózott, én meg felsöpörtem, meg felmostam mindenhol), és letöröltem a kis képét. Belenyúltam a szájába is, hogy nincs-e bent haj, vagy macskaszőr (nem volt amúgy), erre fogta magát és megharapott!!! :)) De akkor hirtelen azt mondtam, hogy "húúhahööhööha", és ezt úgy mondtam, hogy megijedt, és elengedett:))) Szép véset maradt az ujjamon... Mint egy recés fogú kés, olyan az a két kis fehérség, ami kilóg az ínyéből...:)

Adtam ma neki alma-banánt, szépen megette az egészet, de nekem most nem nyitogatta a kis száját. Ja, és tök cuki volt, amikor anyunak meg akartam mutatni a fogait: lehúztam az ajkát, erre mindig kidugta a kis rózsaszín nyelvét:))) Nem tudtam megmutatni végül rendesen:)))

Holnap, ha minden jól alakul, és Bence is úgy akarja, akkor megyünk OEP-hez GYED-et igényelni. Remélem még nem túl késő, és hamar elbírálják, mert hónap végén szeretnék (az eddigiekhez képest jóval kevesebb) pénzt kapni!!

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr585518051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása