Medellin 2007.10.11. 09:15

Banán

Hi!

Elnézést, hogy tegnap nem írtam, de a szerdai napok olyanok, hogy vagy van időm, vagy nincs, de inkább az utóbbi.

Kezdem a pazar (még a tegnapi) éjszakával. Éjfél és 1/4 6 között óránként minimum 6x kellett felkelnem a kis póchoz! Mondjuk minden óra első 20 percében. Aztán kb. 40 perc alvás, aztán kezdődött megint. Szerintem kicsit fájt a hasa, bár nem tudom mitől, biztos nő a foga is, ahogy hallottam az orra sem szelet tökéletesen, de amúgy semmi baja nem volt. Kb. 1/4 6 körül sikerült úgy elaludnia, hogy 3 órát egyhuzamban aludjon, azaz 1/4 9-kor volt a reggeli. Nekem azért nem volt ennyire jó, mert engem félidőben (1/4 8 körül) felkeltett a macska, hogy adjak már neki enni, mert éhenhal...:))) Mi lenne itt nélkülem...:)

Bencéről továbbra is csak azt tudom írni, hogy egyre jobban mászik! Elég csak annyi időre a szoba közepén hagynom, míg elmosogatok pár cuccot, és mire visszatérek, már a küszöbön kel át az előszobába...:) És úgy jár a lába:) Muszáj lesz most már lekameráznom, meg kell néznem, fel van-e töltve a gép...

Délután-este anyuéknál volt míg én dolgoztam, és életében először igazi banánt kapott!! Vagyis egyszer már kapott ilyen üveges bébidesszertben, de az almával és körtével volt keverve, ha jól emlékszem. Most viszont kapott 1 almát és egy fél banánt összepempősítve! Anyu azt mondta, hogy Bence most nem izgett-mozgott kaja közben, hanem mozdulatlanul ült, és csak a száját nyitotta mindig a kanál láttán, és betermelt mindent:))) Úgyhogy ízlett neki:) A banán másik felét hazahoztam, majd ma délután megkapja torna után.

A kis fogai alul már egész jól láthatóak, felül viszont még nem jön semmi. Kéne már pár fotót is csinálnom róla. Ha nem felejtem el, akkor lehet ma leviszem a tornára a gépet, de lehet nincs feltöltve a fényképezőgép sem... Na, majd meglátom!

Ma éjszaka felkelt akkor, amikor én feküdtem le, egyszer 3/4 2-kor, egyszer 3/4 4-kor, meg 5 felé, amikor már kivettem az ágyból. 1/2 8-ig aludt, akkor volt reggeli, és most megint elaludt 9 körül!

Tehát nincsenek mostanában nagy események, de a gyerek alvási szokásait már mindenki kívülről fújja:) De ha még ezt sem írnám le, akkor mostanában elég rövid bejegyzéseim lennének:)))

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr485518050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása