Medellin 2007.10.08. 11:04

Babysitting

Hi!

Tegnap jó sokat volt Bencus anya és apa nélkül! Délelőtt nagyizott, meg dédizett, míg mi Süvivel a bútoráruházakat jártuk (4 helyen voltunk, de nem találtunk jó kanapét...) Ebéd után meg állatmenhelyen voltunk állatokat nézegetni, de oda sem vittük Bencust. Pedig sok gyerek volt. Csak nem tudtuk, hogy mennyi állat lesz ott, és mennyire elengedve. És találtunk egy édes cicát, akit el akartunk volna hozni, csak nem kellett senkinek, mi meg ugye a baba, meg a cicánk mellett nem vállalhattuk be. Amúgy a macsek a menhely mellett élt még pár társával, szabadon:))) Bocimintás volt: fehér, fekete pöttyökkel! Nem foltokkal! És búúúújt, meg dorombolt!! Van is róla kép anyu gépén, egyszer talán felteszem.

4-re meg jött Dóri felügyelni Bencusra (ismét köszönjük innen is:), mi meg leléptünk apával Mixtape Tour-t nézni Spotarénába, ami igen jó volt, csak iszonyat csúszással kezdődött, és elég későn értünk haza. Bence éppen sírt mikor elmentünk, meg állítólag néha sírt utána is, meg persze mosolygott is, meg megnyugodott etetés után:) Lívia is átnézett az este folyamán, úgyhogy meg is lett fürdetve a kis póc, meg tisztába lett téve! És, Dóri olyan szerencsés volt, hogy Bence már 8 előtt elaludt, és utána már nem is volt vele semmi dolog, míg haza nem értünk (3/4 10 után...)!

Mondjuk onnantól bepótolhattam az esti nem-foglalkozást (nehogy már legyen pihenőidőm), úgyhogy fél 12 körül felkelt. Már konkrétan felkelt. Nem az a cumit beteszem és alszik tovább dolog. Nyitott szem, nézelődés, beszélgetés, játszás. Tehát konkrét ébrenlét!:) Legalább kivettem és megpuszilgattam, mert este az elmaradt:) Utána nem akart elaludni, úgyhogy csináltam neki még vacsit. Igaz nem kéne éjszaka etetnem, de Dóritól tudom, hogy este 40 g kaja után aludt be, tehát 170 g kaja hiánya volt aznapra, ha matematikailag kiszámolom. Úgyhogy csináltam 60 g kaját, majd még 60 g kaját. Utána éjszaka még felkelt párszor, majd 3 és fél 5 között kb. 10-szer. Minimum. Tipikusan a régi módi: beteszem a cumit, úgy tesz, mintha aludna, lefekszem, betakarom magam, megfordulok a túloldalamra, lecsukom a szemem, veszek egy nagy levegőt, és már hisztizik is...:))) És akkor megint kezdem az elejéről... Fél 5-kor feladtam, és szintén elveimmel ellenkezően megetettem. Éhes volt, mert mindent megevett. De utána legalább 1/2 8-ig aludt. Mondanom sem kell, hogy ma délelőtt nem mentünk be az OEP-hez... Cserébe egész délelőtt hisztizett. És fél 8-tól 1/2 11-ig ébren volt, úgyhogy már nagyon fáradt is lehetett. De fél 11-kor is csak úgy aludt el, hogy nagy sírások után megetettem végre, pedig még csak 2 és fél óra telt el az előző kajálása óta. Úgyhogy mióta hazajöttünk tegnap este, azóta nincs egyszerű dolgom! Dél körül visszük át anyuhoz, kíváncsi vagyok ott hogy fog viselkedni... És rövid idő alatt 3-szor is kakilt ma reggel! De konkrétan úgy, hogy tisztába tettem, visszaöltöztettem, kivittem a pelusát, ittam egy pohár valamit, visszamentem a gyerekhez, és addigra már megint teli volt a pelus, és kezdhettem megint a pelenkacserét... Úgyhogy még ez is...

:)

Amúgy édi! :)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr545518048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dóripóc 2007.10.08. 11:58:41

Szívesen, nincs mit! Máskor is szívesen vállalom, csak fel kell készülnöm rá, mert tegnap tényleg semmit nem tudtam csinálni, alighogy kitettem a lábam a nappaliból, már hisztizett a kicsike:) De imádnivaló! Most hirtelen nem tudom, mennyit adtam neki. Amit mondtál nekem, és plusz 40, tehát az kétszázvalamennyi milliliter, vagy gramm, mittudomén:) De meg kell hagyni, jó husis a baba:)) Pusszancs
süti beállítások módosítása