Medellin 2007.09.30. 17:45

Nagy nap!!!

Hi!

Ma, 2007. szeptember 30-án, a hónap utolsó napján kibújt Bence első foga!!! :))) Minden előzetes nélkül! Semmi sírás, semmi hiszti, semmi nyugtalan éjszaka... Hirtelen ott lett! Délutánra! :) Nagyszülőknél (Líviáéknál) voltunk Bencussal egész nap, és ott derült ki a dolog! Boldogan bekapta az ujjamat, és elkezdte rágcsálni, én meg azt hittem, hogy a kis keze egyik ujja, amivel fogott, az is bekerült a szájába, és a körmét vájja belém... Úgyhogy ki akartam szedni az ujját, de nem volt ott semmi ujj! Vagyis volt, 10 is, de szájon kívül! És akkor belémvágott a felismerés: FOG! Gyorsan bele is néztem a szájába, és tényleg kezd látszódni valami (még semmi fehér), de érezni azt mindenképpen lehet! Úgyhogy vége a boldog időknek - legalábbis számára. Nincs több anya-ujj rágcsálás! :)

És az a legmeglepőbb, hogy én arra készültem, hogy több éjszakás álmatlanság, gyerek ordít majd, meg minden... Ehhez képest ma éjszaka elég nyűgös volt, nem tudtuk visszaaltatni cumival, de átfordításnál kiderült, hogy átázott az egész ruhája a pisitől, azért nyugtalan... (Persze.. megvettem a fantasztikus Pampers-t, mert olcsóbb, erre egyből csurom pisi lett a ruhája, végig a hasán + az ágy matraca is... Köszi... Legközelebb csak Tesco pelus.. Ha drágább, akkor is:))) Rágni meg idáig is rágott, meg most is szakadatlanul. Úgyhogy gyorsan ki kell használnom még ezt a pár napot, míg fogatlannak tűni, és ki kell élveznem, meg gyönyörködnöm kell a bolond kis csupasz ínyében, mert most látom így utoljára!! :( Hüpp-hüpp:( Felnő a pici fiam:(  :)))

Amúgy persze édi volt egész nap, a nagyszülők boldogok voltak, Bencus is boldog volt, én is az voltam, úgyhogy nem panaszkodom:) Ettünk, ittunk, közben anyu meg hozott át Bencének húslevest, mert csinált neki, úgyhogy el vagyunk látva:) Köszönjük szépen! Mindenkinek mindent!

És akkor jöjjön pár kép!

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr755518041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása