Medellin 2007.09.22. 21:22

Névnapi buli

Hi!

Most éjszaka Bencust próbáltam az ágyában tartani, csak hajnali fél 4 körül vettem ki. Addig csak 2-3-szor kellett hozzá felkelni, legalábbis úgy rémlik. De aránylag jól aludt, miután kivettem, utána is! Még mindig meg van fázva kicsit (amúgy foglamam sincs mitől), napi párszor kiszívom az orrát az orrszívóval, meg dönti magába a teát. Alvás közben is arra szokott felkelni, hogy rájön a köhögés vagy tüsszögés. Kicsit nyűgös is utána pár másodpercig, mert gondolom azért megerőltető a kis szervezetének, meg a torkának is a sok köhögés! De annyira édes köhögés közben is! A kicsi száján kidugja a pici nyelvét, és babahangon köhög! Zabálnivaló! :) Szegénykém:)

Egész nap családi banzájon voltunk anyuéknál, és járt a baba kézről-kézre. Meg egész nap kint voltunk a kertben, kivittük a kiságyat is Bencének. 2-szer is aludt kint a levegőn! Ééés, egyedül állt! Megkapaszkodott az ágy szélében (természetesen én segítettem talpra őt), és egyedül állt! Nagyon élvezte! :) Meg egész nap jól elvolt, élvezte a sok ember jelenlétét, hogy mindig történt valami érdekes számára! Dédije meg már alíg bírja el! 2 hete még ott mászkált vele, most meg pár perc után megkért, hogy vegyem el tőle a gyereket, mert nem tudja tovább tartani...:( Szegény nagyi! Múltkor is mondtam ugye neki, hogy erősítsen, mire jön, hogy meg tudja emelni a gyereket! Kicsit összehányt még pár embert (engem meg Líviát tutira, ruhán - a farmeremet utoljára tegnap hányta le, amit tegnap ki is mostam, éjszaka teregettem, reggel vasaltam. Ma megy vissza a szennyesbe:))

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr655518032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása