Medellin 2007.09.19. 22:17

Fordul!

Hi!

A mai nap se volt túl pazar... Éjszaka 1/2 4-től 1/2 5-ig voltunk fent. Úgy családilag:) Minimum fél óra kétségbeesett sírással ment el, utána családilag mesét néztünk figyelemelterelés végett. Tudom, ne tévéztessem a gyereket, van egy pont, amikor minden eszközt felhasznál az ember, hogy megnyugodjon a gyerek. Cserébe 1/4 8-ig aludt!!! Akkor reggelizett. Majd nem 8-ig aludt vissza, hanem 1/4 10-ig!!! Úgyhogy legalább aludtunk. Kár, hogy 2-szer is fel kellett kelnem ezalatt (anyu hozott át nekem egy pakkot + az ebédet hozták).

Délelőtt felhívtam a gyerekorvost, elmondtam mi a helyzet, ő meg bediktált 2 dolgot, hogy mit vegyek neki. V.mi orrspray, meg v.mi cseppek. (Előbbi a megfázásra, utóbbi a hasfájásra.) Ezek a végszükség esetén eszközök. Vettem homeopátiás szereket:

CHAMOMILLA VULGARIS 15 CH, napi 2-4x5 golyó (hasfájás, hasi görcsök)

CHAMOMILLA VULGARIS 15 CH, félóránként-óránként 5 golyó (fogzás) (ebből csak 1-et vettem)

CORZALYA tabletta, napi 3-5 tabletta (nátha)

A gatyámat otthagytam megint, úgyhogy remélem hasznosak lesznek! (Persze a homeopátiás bogyók olcsók voltak - a dokinéni által javasoltak voltak a drágák...)

És használatba helyeztem az orrszívót is! Azt hittem nem fog rendesen működni, olyan kis béna manuális eszköz, de nem! Teljesen jól funkcionál! Egész nap itatom vele a kamilla/kömény koktélt is. (Ízlik neki, pedig semmi édesítés nincs benne.)

A mai fő hír amúgy az, hogy Bence ma hirtelen megtanult hátról hasra fordulni! A nap folyamán rájött valamikor a technikára, és azóta mindig csak azt látom, hogy az előbb még háton volt, de aztán már hason van...:) Ilyen pörgős technikával egyszercsak a nappaliszekrény fiókját próbálta nyitogatni... Pedig csak addig hagytam magára, míg a macseknak vacsit adtam... Őt meg a pokróc tetején hagytam, a hátán feküdve...

Ma Líviáék vigyáztak rá, míg dolgom volt, és azzal a hírrel várt Dóri, hogy a baba táncolt a mobil csengőhangokra! Ütemre, nagy vigyorgások közepette! El ne felejtsem majd én is kipróbálni! A Static-X-es csengőhangomra nem szokott táncolni, úgyhogy idáig ez a hobbija nem tűnt fel...:) HAjjh, de amikor mentem érte, akkor is éppen keservesen sírt! Folytak a könynei, utána meg hüppögött!! :( Kis póc.

Pá!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr245518030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dóripóc 2007.09.19. 22:55:22

Esküszöm, ez a gyerek már most rocker, és remek zenei hallással rendelkezik:) Jelzem, én a saját csengőhangjaimmal szórakoztattam, 3 Metallicával, és István a királlyal:) Teljesen odavolt érte a baba:))) Annyira mókás volt, hogy azt látnotok kellett volna:D Kis póc:) De remélem hamar meggyógyul és megnyugszik, mert nekem majd' megszakadt a szívem amikor teljes erőből sírt:( Neked meg kitartást Kucim!
süti beállítások módosítása