Hi!

Most ennyi, aztán majd ha megszerzem anyu gépét, akkor teszek még fel!

Apás kép:) Egyik nap azt csinálta Bencus, hogy ugyanígy feküdt a földön pár játéka közt. A lila lavór szintén ott volt mellette. Egyszercsak azt látom, hogy (hason fekve) felemeli a kezét, megfogja a lavórt, ledönti, körülnéz benne, másik kezével kiszedi a kiszemelt játékot a tömegből, lavórt elengedi, és vidáman rágcsálja a szerzeményt. Azt hittem dobok egy hátast...:))) És mindezt igen komoly fejjel:)))

Húúú, naháááát, höööö, halaaak! :)) Értelmes fejeinek egyike halnézés közben:)))

Hogy mit mondasz anya? Nem értelek! Hogy moso... mi? Mit csináljak? Érthetőbben légyszives! (Tehát nem mosolygott - a kb. 10 képből egy se lett mosolygós..:) 74-es ruhácska van rajta, nagyijától kapta! :)

Még elfér a hordozóban. Igazából azért van benne (meg csak így tessék-lássék módon bekötözve), mert vittem magammal mindenfelé, hogy ne unatkozzon. Reggeliztünk a konyhában, elkísértük anyát wc-re, meg a fürdőszobába, meg végig a lakáson:))) Nem is volt hiszti! :))

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr85518025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása