Medellin 2007.09.12. 10:32

Baba-mama torna

Hi!

Olyan szerencsém volt már megint, hogy az már nevetséges...:) Kezdeném azzal, hogy múlt héten mindig épp úgy jött ki, hogy nem tudtam elmenni tornára Bencével, aztán tegnap kiderült, hogy nem is volt azon a héten edzés, tegnap indult az egész...:) Ezen kívül Bencus nem tudom hogy csinálja, de megint úgy iktatott be egy alvást délelőtt, hogy fél 11-ig aludt, atána átöltöztettem, összepakoltam, és 3/4-kor lementünk a kondiba... Úgyhogy megint egy kipihent, nyugodt babám volt (alvás előtt evett)...

Pár szó akkor a baba-mama tornáról. 4-en voltunk + az edző, és mindenki persze gyerekkel. Az edző is. Bence a legfiatalabb. 3 gyerek már tipeg, 1 inkább csak négykézláb közlekedik. Az edzőcsaj nagyon durva! :) Azt mondta, hogy ő 8 kilót akar lefogyni karácsonyig. Szerintem vagy 15 kiló van rajta, de az arányosan. Ennek ellenére spárgában lazít, terpeszülésben teljesen előre tud hajolni (földig), a fenékizom gyakorlatot úgy csinálta, hogy a több, mint 1 éves fia a hasán ült közben (én gyerek nélkül megszakadtam...) Úgyhogy le a kalappal! Végigkérdezett mindenkit, hogy hogy állunk a mozgással. Mindenki azt vallotta be, hogy tornázik. Ennek ellenére úgy döntött, hogy ezen a héten csak kis bemelegítő edzés lesz, és jövő héttől kezdjük a komoly edzéstervet! Pesze mindenkit ki fog kérdezni, hogy mi a célja (fogyás/hízás/erősödés/stb), és személyre szabottak lesznek az órák. Meg szívesen ad táplálkozási, életviteli tanácsokat is. Meg 10 perc intimtorna is lesz a végén, mert szülés után az is kell. Úgyhogy enyhén profi a csaj. Na meg rendes, hogy mindezt a szolgáltatást felajánlja a baba-mama torna keretein belül. (Amúgy 800 Ft egy óra, de most is tovább tartotta 10 perccel, és intim torna nem is volt még tegnap...) Mindenesetre másfél hónap konditermes kardiózás és erősítés után a laza kis bemelegítőóránkor úgy éreztem, hogy én ezt nem bírom tovább, kilóg a belem is! :) Pedig súlyzó nélkül csináltam a súlyzós feladatokat is... Én nem tudom mi lesz itt jövő héttől...

Bencus egy szivacson szépen eljátszadozott egész órán, meg nézte a tornázókat. Csak a legvégére lett kicsit nyűgös, de az is elkerülhető lett volna, ha időben vége van a tornának, és hazaérünk rendben ebédre. Mondjuk így is hazaértük, de már nem sokkal evés előtt mindig elkezd nyűgösködni, azaz jelez, hogy lassan lássak neki az előkészületeknek, mert enni akar hamarosan:) Amúgy teljesen le voltam döbbenve azon, hogy a csajok közül én tűntem a legvékonyabbnak. Pedig az elején meg is voltam lepődve, hogy jé, mindenki milyen karcsú, meg fitt, aztán mikor tükör elé kerültünk, akkor úgy néztem ki mégis a többiek közt, mint egy botsáska... Főleg a magasságom miatt is. Volt ott egy fiatal, alacsony anyuka. Vékony sportos csaj volt. A tükörben meg azt láttam, hogy arányaiban is, meg szinte amúgy is sokkal vékonyabb a lábszáram, meg a karom. Én nem tudom ez hogy van, pedig még így is 8 kilót kell fogynom az eredeti súlyomhoz... Mondjuk Süvi pólója ápol és eltakar edzésen, és a kritikus részeimet így nem láthattam a tükörben:)) Ja, és ennek az anyukának ritka rossz fia van! Szegény egész órán (meg utána is), mást sem csinált, mint szó szerint futott a gyerek után. Ezért olyan fitt:)) A gyerek kedvenc időtöltése az volt, hogy felkapta a kisautóját, oda ment a tükörhöz, és elkezdte azzal verni. Ilyenkor mindenkiben kicsit megállt az ütő, mert ránézésre is az volt a cél, hogy rombolhasson, hogy törjön valami... Nagyon durva. A szemei sem tetszettek a gyereknek. Hogy úgy mondjam: nem volt ártatlan babatekintete... Közel sem.

Torna után Bencus evett egy nagyot, aludt egyet, és szépen felkelt addigra, hogy indulnunk kellett vásárolni. Először mentünk anyuval MOM parkba a C und A-ba ruhácskákat venni. 74-eseket... Az történt röviden, hogy fizettünk, kimentünk, becsipogott a ruha (nem vette le az egyikről a csipogót a pénztáros), anyu visszevitte, levetette, és amint indult vissza bemondták, hogy a nyugalom megőrzése mellett mindenki azonnal hagyja el az üzletet...:) Meg úgy az egész üzletházat... Hogy milyen szuper sorok álltak a parkolóautomatánál, meg a parkolóból kivezető utakon... És mázlinkra mi még tudtunk fizetni, meg vásárolni!!! Mindenki más lecsaphatta az árut, amit fél órája válogatott, és hagyhatta ott... Nagyon mázlink volt, főleg, hogy csak ezért mentünk be, és egyéb esetben is elhagytuk volna a MOM-ot...

Aztán átmentünk a Kikába. Bence már az úton elaludt, meg végigaludta a fél Kikát is. Utána meg szépen nézelődött, hogy de szép színes lámpák vannak kiállítva... :) Amikor meg kezdett nyűgös lenni picit, akkor kimentem vele a kocsiba, és megetettem (vittem külön tápszert, meg forró vizet). Úgyhogy nagyon profi volt az előkészület és a megvalósítás is. A gyerek úgy töltötte a fél délutánt vásárlással, hogy egy rossz szava nem volt! Nézelődött, aludt, evett felváltva. 

Este viszont nem akart elaludni, sírt egyfolytában, és nagyon későn eludt el végül. Szokás szerint nem tudom miért. Pedig még egy kis kaját is csináltam neki, hogy teli hassal hátha elalszik (mert elég korán, 1/2 7-re jött ki az utolsó evése). De nem. Éjszak is többször felkelt, de nem annyira gyakran, mint tegnap. És ma nem kelt fel 1/2 6-kor, csak 1/2 7-kor!! Ez viszont igen jó! :)

Amúgy nagyon édi, annyit próbálgatja a hangját! Főleg, ha nem vagyok ott! 5-10 perces monológokat folytat, mindenféle hangot ad ki, mintha beszélne, és ezeket sokféleképp hangsúlyozza:)) Lassan már izomláz lesz az arcomban, annyit vigyorgok a gyereken (-re)!

Ma folytatjuk a vásárlást, remélem ma is bírni fogja!

És majd lehet töltök fel a napokban képeket, a telefonommal csináltam csomót tegnap a Kika parkolójában, evés után:)

Pá!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr665518017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása