Medellin 2007.09.10. 09:42

Nemalvás

Hi!

A ma éjszaka nem volt túl mókás! Tegnap egész nap anyuéknál voltunk, ott volt nagyi is, úgyhogy egész nap tudott dédunokázni! Ott járkált fel-alá, karján a kicsit több, mint 7 kilós gyerekemmel:))) De le nem ült volna vele:) Bár, már múltkor is mondtam nagyinak telefonon, hogy erősítsen a hétvégére, ha Bencét meg akarja emelni... Úgyhogy Bencus megint egész nap el volt foglalva, és fürdetés után már aludt is el! Bár tény, hogy már 7 - fél 8 körül is álmos volt, de akkor nem fektettem le, mert még anyuéknál voltunk. Amikor hazaértünk, akkor meg először fürdetés volt ugyebár...:) Úgyhogy jól elaludt. Viszont 10 körül felkelt enni, mert ebédkor levest (levesből főtt répát és krumplit turmixolva lével) kapott, amitől elcsúszott az evése. Mert főtt zöldségtől nem lehet ugye jóllakni, 2 órára rá már evett is tápszert, de lefekvésig csak 4 normális étkezése volt (a levesen kívül). Az meg ugye koránt sem elég, úgyhogy este 10-kor pótoltuk a hiányt. Persze nem reménykedtem benne, hogy a kései evés miatt reggelig alszik majd, bár papírforma szerint normális lenne. Nálunk az volt helyette, hogy 1-2 óránként kelt fel. Még csak nem is 3 óránként. Ilyenkor ugye én is kelhetek, mehetek oda hozzá - cumit berakni, vizet itatni, árfordítani, betakargatni, fejet simizni, etc. Ma elég sok vizet adtam neki, szinte minden felkelésénél. Muszáj volt, ha vissza akartam altatni... Lehet, hogy másfél éves korában fogok először hírt adni arról, hogy átaludta az éjszakát... Ami rám viszont nem lesz igaz, mert remélhetőleg addigra már a hugával fogok éjszakázni:) Aztán majd meglátjuk persze.

Ma megyünk a másik dokinénihez, aki a tornamutatványokat írja majd fel neki. Már előre gyomoridegem lesz, ha belegondolok, hogy át kell autóznunk Pestre. Hiába 3-ra megyünk, szinte elkerülhetetlen a dugó. És gyerekkel a hátsó ülésen nem örülök a gondolatnak. Múlkor mázlim volt, hogy evés és alvás után voltunk, de nem számolhatok mindig ezzel. Ráadásul most jóval messzebb megyünk, mint a Királyhágó utca... Remélem csak előre parázok, de sajnos tudom mi van most a városban. Legalábbis nagyon el tudom képzelni... Ráadásul pont evésidőben leszünk ott. Viszek majd kaját, remélem lesz alkalmam megetetni! Arról meg nem is beszélek, hogy 4 körül jövünk majd haza... Mint mindenki más is munkából:(((

Majd beszámolok mi volt!

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr435518015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása