Medellin 2007.09.08. 20:33

Képek

Hi!

Íme pár új kép:

"Nahát anya, de szép vagy!" c. kép:))) De a Bence a legszebb a világon!:) Mivel hideg van, lecseréltem a fürdőlepedőjét törülközőre. Ezt a nyuszis darabot Loláéktól kaptuk! Van egy nagyobb macis is, azt Reniéktől, de abba majd még belenő! :)

Igazi, komoly, nagy fiúk vagyunk már! Azaz ő. Én nem:) Csak a hülye anyák mindig többesszámban beszélnek, remélem nem zavaró:) Az elefántos fölsőt még Krisztitől kaptuk anno-anno, és most nőtt bele kb...:)) Épp apa szülinapi party-ján vagyunk Líviáéknál.

Ugyanitt egy közelebbi. Már teljesen ki van kopva a kis babahaja:))

Elődke be lett téve Bencus mellé:) Egész jól megvoltak! Sőt! Állítólag Előd mindig sír, ha be van téve a kiságyba, most meg csendben játszott Bence mellett! Meg amikor még nem az ágyban voltak, hanem a kanapén, akkor sokat kommunikáltak! Főleg Bence 'beszélt' Elődhöz:)) Meg nyúlkáltak egymás felé, főleg arc irányába:) Nagyon aranyosak voltak, le is lettek fotózva! (Majd kérek azokból e-mail-en plíz, ha fel lesznek töltve! Felteszem majd a blogra!)

Tehát ma szülinapozás volt. De kezdem a reggellel (megírom itt a fotók után a napot, nem nyitok új bejegyzést neki, jó?): Ma 5-kor felkelt, és nem volt hajlandó visszaaludni, enni akart, úgyhogy ma extra korán, 1/4 6-kor reggeliztünk! És még örültem tegnap a fél 7-nek... Ebédkor ma Hipp krumpli-sütőtök papit kapott. Új rekord született: kb. fél óra alatt ette meg a 140 grammot... Pedig ette, úgyhogy azt sem mondhatom, hogy nem ízlett neki. Okulva a múltkoriból, cumisüvegből kapta. De ilyet nem fogok neki sűrűn adni, mert úgy láttam nem tudta jól megemészteni, kb. ugyanolyan formában jött ki belőle, mint ahogy bement... Majd még tesztelek, hogy a márka, a sütőtök (pedig Univer alma-sütőtököt már evett!), vagy a krumpli a ludas! Délután Líviáéknál voltunk. Bence igen jól viselkedett, élvezte, hogy egyfolytában nyüzsgés van körülötte! Még az sem volt gond, hogy az ágyban fekszik, elég volt neki, hogy mászkálás van körülötte, ő meg szépen játszott. És azért külön köszönet, hogy akkor evett, amikor a többiek megérkeztek, és mire leültünk az asztalhoz enni, addigra pont elaludt! Kb. másodpercre pontosan! És pont addig aludt, míg nem végeztünk az evéssel. Mikor már hátradőlve köszöntem meg a pazar ebédet, akkor láttam, hogy megemeli a kis fejét:) Úgyhogy ez is nagyon-nagyon rendes volt tőle, hogy így időzítette az evést! És a sok új élmény után, meg a nyüzsi után az is történt, hogy fél 8-kor megetettem, 8-kor fürdés, 1/4 9 körül megette a maradékot, amit fürdés előtt meghagyott, és szerintem fél 9-re már el is aludt! Ma nagyon büszke vagyok rá!

Tegnap óta hordja a 74-es ruhákat, mert kizárásos alapon már csak azt tudtam ráadni (azóta megszáradt az összes ruhája, és már vasaltan állnak a fiókban!). Azt kell mondjam, hogy tökéletesen jók rá... Úgyhogy ebben a hónapban meg beruházhatok egy új ruhatárra, mert tényleg kinövi a 68-asokat perceken belül! Meg persze azok nyári ruhák, most meg jön az ősz! Kellenek a hosszú ujjú body-k (az nincs neki 68-as méretben sem), meg hosszú ujjú kezeslábasok, rugik. A pólók és nadrágok még jók méretben. Hajjaj, hogy nő! Bence szerintem már túl van a 7 kilón is, Elődke viszont 10 kiló. 3 kiló van köztük. Meg 9 hónap... Hajjaj..:)))

(Viszont látom a tükörben, hogy kezd szép vékony, izmos lenni az egész karom!:)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr115518014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása