Medellin 2007.09.07. 16:55

Csípőszűrés

Hi!

Nem tudtam napközben blogot írni, mert nem jött be az oldal v.mi ok folytán...

Akkor kezdem a reggeltől: 1/2 7-ig, azaz fél hétig aludt ma Bence reggel!!! Akkor reggeliztünk. Majd 8 körül visszafeküdtünk aludni. 1/4 10-kor ébredtünk arra, hogy csöngetnek, mert a futár meghozta az ebédet... Ez azért volt külön jó, mert 10:15-re volt időpontunk csípőszűrésre...:) Úgyhogy öltözés, smink, tisztába tevés, öltöztetés, etetés, reggelizés, összepakolás fél óra alatt, majd 9:50-kor elhagytuk a lakást. Úgy számoltam, hogy kis rátartással, de 25 perc elég lesz. Normálisan 10 perc alatt megtesszük az utat (kb. 5-7 km), de azért már mégis szeptember van... Igaz nem hétfő, hanem péntek, nem reggel 7-8 hanem 10 óra körül, de azért induljunk időben... 10 percig csak a Budaörsi útra vezető bekötőúton álltunk (50-100 méteres szakasz, és akkor még csak az út felénél tartottunk), majd visszafordultam Őrmezőre, hogy hátulról közelítem meg a dolgot, egy kis kerülővel. Etele-Bartók-Karolina-Villányi-Alkotás. (A hely a MOM parktól van 2 utcányira). Karolinától végig dugó volt, de azért haladunk (3-szor váltott már zöldre a lámpa, mire át tudtunk férni ütemben), az Alkotás helyett meg a párhuzamos utcában mentünk, így késtünk csak fél órát. Milyen már?? 5 km/óra sebesség... Amúgy babám jól bírta a kiképzést, bár tény, hogy indulás előtt kelt fel, akkor evett, és tettem tisztába, úgyhogy teljes volt a konfort...

Csípőszűrésen aranyosak voltak, mondták, hogy mindig bele van kalkulálva, hogy gyerekkel nem lehet pontosan indulni, mert épp v.mi történik (bekakil, át kell öltöztetni, enni kell, aludni, akármi:))), úgyhogy egyszerűen beraktak következőnek... Most már szépen csontosodik a valamilye, aminek kell, úgyhogy nem kell mennünk többet. Bár mondta, hogy 1 éves kora körül megint megnézné a csípőjét, mielőtt nagyfiú lesz, és elkezd járni, úgyhogy ha van kedvem, akkor vigyem majd be. Tehát ez nem kötelező jellegű dolog. De beutaló kell! Amúgy odáig voltak Bencusért, meg hogy milyen fiús, meg szőke, meg a kék szemei, stb, stb ömlengés. Míg aláírtam, addig odaadtam a doktornéninek, hogy megfogja. Teljesen boldog volt, és áradozott, hogy alig várja most, hogy még egy unokája szülessen:))

Doki után bementünk a  MOM parkba, apának szülinapi ajándékot venni. Persze első utam a pelenkázóhoz vezetett, mert már a dokinál kiderült, hogy pisis a pelus, de a kocsiban hagytam a pelenkázótáskát, mert azért nem mint karácsonyfa akartam a vizsgálatra megérkezni. Szóval, megcéloztam a pelenkázót, az meg zárva volt. Biztonsági őr meg sehol. Úgyhogy elmentünk ajándékot venni (nem írok többet erről, mert apa is olvashatja még a szülinapjáig ezt a bejegyzést - ami holnap van). Mikor kijöttünk a boltból, akkor épp láttam egy őrt, és szóltam neki, hogy mi a nyűgöm. Kiderült tényleg nekik kell szólni, mert már vette is elő kulcsot, hogy jön és nyitja nekem. Bár ezt ilyen 'dögölj meg, dolgoznom kell, 2 métert kell mennem' kifejezéssel az arcán tette meg, de a szájából csak udvariasat hallottam. Ja, azt a 2 szót. Na mindegy, lényeg, hogy kinyitotta, és akkor megértettem, hogy miért tartják zárva! Szép, színes cicás rajzok keretben a falon, színes babaszék, pelenkázóasztal, nagy tükör... Teljesen édes kis szoba volt, Bencusak is nagyon tetszett!! Ott nyúlkált a képek felé! Kell ilyen cicás képeket szereznem, ezeket tuti lehet valahol kapni, mert nem először láttam!! (Említettem már, hogy mostanában mindenért nyúlkál? Majd megfeszül! Ha 2 méterre van a céltárgy, akkor is. De a favorit továbbra is a macska...) Visszatérve: szokásos Murphy. Gyereket leteszem, levetkőztetem, pelust leveszem, összegöngyölöm, elfordulok, kidobom. Visszafordulok, kuki égnek, és indul a szökőkút... És mit tudtam tenni??? Felvenni nem tudom, mert akkor aztán mindent összepisil. Eldugaszolni sem tudom, meg az szemétség is lenne:)) Pelenkát tenni rá/alá: rég késő, és aközben is minden pisis lenne (és csak egy pelust vittem fel, a többit a táskával a kocsiban hagytam). Úgyhogy végignéztem, ahol pisil. A vízhatlan anyagon persze folyt mindenfelé a cucc, a ruhájához fel, a lap alá, nagy adag a 2 zoknijára... Próbáltam utána papírtörlővel felitatni a nagyját (mert ott az is van a mosdó mellett!!), de70 %-os eredményem lett. A lap alatt fel sem tudtam törölni. Mert rajta feküdt a gyerek. Amikor a kenguruba visszetettem az enyhén pisis gyereket, akkor meg fizikailag nem voltam képes nagytakarítani. De úgy gondoltam, hogy balesetek előfordulnak, főleg egy pelenkázóban, és valószínűleg ezért fizetik a takarítónőt. Úgyhogy angolosan távoztam a nagyszülők irányába. Persze parkolóhely csak az utca végén volt, így mint karácsonyfa 20 kiló dísszel caplattam fel Líviáékhoz:) Akkor már egy fáradt és éhes gyermekem volt, de amíg haza nem értünk, addig nem volt sem alvás, sem evés. Szegénykém. Otthon viszot kaja után (1-kor) elájult és aludt 1/2, azaz fél órát!! Köszi babám:)) Amúgy 3-tól 4-ig próbáltam altatni, de ebből min. fél órát üvöltött. 4-kor megetettem, azóta viszont alszik (fél 6 lesz 10 perc múlva).

Ja, erről jut eszembe. Tegnap nem volt fürdés, mert aludt. Kb. 6 körül feküdt le (vagy 4??), egyszer felkelt enni, utána aludt tovább, meg aztán megint felkelt, kicsit ébren volt, de aztán fél óra múlva aludt tovább... Teljesen azt hittem, hogy cserébe egész este/éjszaka ott fog boldogítani, de nem. Végülis aludt. Éjfél körül sem rémlik most, hogy felkelt volna, de azért hajnali 3 körül persze igen:) Megint nem tudom, hogy hogy fogom 1/2 9-re elaltatni, ha még mindig alszik, de remélem az lesz, mint tegnap! :)

Mondjuk a konditerem miatt már nem érdekes, hogy mikor fekszik le, mert már nem fogok járni esténként. Heti 2 baba-mama torna, esetleg hétvégén, ha anyuéknál van, akkor 1 kondi, este meg tanulni fogok, mert beiratkoztam egy távoktatásos (online) OKJ-s tanfolyamra! Úgyhogy esti program átszervezve.

Azt hiszem más egyéb fontos nem történt:)))))

Ja! Megtaláltam az eltűnt cumiját: a szennyes babaruhák közt volt; valószínűleg összefogtam egy pelussal...)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr245518013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása