Medellin 2007.09.05. 17:08

Vásárlás

Hi!

Nagy agyammal rájöttem valamire így hetek után... Lényeg, hogy jó megfigyelő vagyok és gyorsan kapcsolok:))) Tehát, az a helyzet, hogy a gyerek 3 óránként eszik nagyjából, ami délután 3 és fél - 4 óra is lehet. Nomármost. Az éjszakai felkelései kezdtek gyanúsak lenni: éjfél körül... 1/2 3 - 3 körül... reggeli 1/2 6 - 6 körül... És ugye 1/2 9-kor alszik el! Tehát: a gyerek éjszaka is tartja a 3 - 4 órás ritmust, ezért nem tudunk aludni! :) Pedig nem is adok neki enni! Éjfél körül nem is kér, 3 körül meg vizet kap csak, amivel boldogan alszik tovább... Na erről hogy fogom leszoktatni?? :)

Tegnaphoz hasonlóan ma sem aludt délelőtt, csak a 12-es evés után. Úgy látszik ez a korszaka most kezdődik, és marad is majd így egy darabig... Nem tudok majd délelőtt netezni:( Azt a kemény 50 perc szabadidőt is elveszi tőlem a kis póc! Tegnap viszont másfél órát aludt egyhuzamban. Lehet ma is összejött volna, ha nem viszem vásárolni. Anyuval elmentünk Humanic-ba, Praktiker-be, és vittük Bencust is. A kocsiban aludt, félig a Humanic-ban is, de utána ébren volt, míg haza nem indultunk. Hazafelé aludt, majd mikor hazaértünk, megint felébredt. Most tudtam lerakni megint egy 20 perce... És tegnap este sem volt időm elmenni konditerembe, mert nem óhajtott elaludni az úr! Ugyanis tegnap azt csinálta délután, hogy aludt, utána felkelt, megetettem, nézelődött egy kicsit, majd aludt tovább anyu ölében... Biztos ez az esős idő az oka:) Cserébe este meg nem aludt el... Na mindegy; konditerem helyett megnéztem a Halloween-t (Rob Zombie - a Devil's Reject jobb volt).

Ma voltam még a dokinéninél is, irattam fel új tápszert Bencének. Mostantól (ha ez a 2 doboz ami még van elfogy) Milupa Milumil HA-t fog kapni, mert már nagy! :)

Ma egyszer édesen kacagott, mert végre nem levegővétel közben adta ki a hangot:)) Szerinte ugyanis úgy lehet nevetni, hogy levegővétel közben képzünk hangot hozzá:))) Én azon is jókat nevetek mondjuk:)) De ma véletlenül jól csinálta, még a fejét is hátravetette hozzá:))) Annyira édes volt! :)

Ma kapott Hipp bébidesszertet is, anyu vette neki. Alma - sütőtök. Végülis ette, úgyhogy biztos ízlik neki. Kapott délelőtt is, meg délután is, de még a fele sem fogyott el:) Holnap megint kap majd délelőtt-délután:) 48 óráig eláll hűtőben a felbontás után, úgyhogy nagyon gazdaságos! :) Legalábbis amíg csak ennyit eszik belőle:)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr305518011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása