Medellin 2007.09.02. 20:55

Hétvége

Hi!

Tegnap elmentünk Líviával Veresegyház(á)ra(?), ahol az egyik barátnéjának a nyaralója van. Bencus egész délután ki volt csapva a teraszra (mi is ott voltunk), és nagyon jól érezte magát! Sok növény volt a teraszon, azoknak kimondottan örült! Volt 2 cica is, a Sándor és a ... (v.mi fiúnév szintén), de nekik nem örült annyira. Mármint a mi cicánkat valószínűleg felismeri, ezek meg csak macskák voltak, akiket megnézett, de nem törődött velük:) Ezen kívül Bence belehányt a vendéglátónk dekoltázsába, majd mikor egy újabb nő karjaiba került, akkor meg a pólóját (már Ila pólóját) tolta le a lábával kb. hasig szemérmetlen módon:)) De azért jól viselkedett :P

Szegénykém egész délután ébren volt, és mire elaludt, addigra meg már késő lett. Mármint alig aludt fél órája, amikor fel kellett keltenünk, hogy vigyük haza. Szegény elég fáradt volt, de utána meg már nem tudott elaludni a kocsiban hazafelé. Majd átesett a holtponton, és kb. fél 10-ig kukorékolt nekem este:) Nem baj, pár ilyen nap belefér.

Éjszaka 1/2 3-kor és 1/2 5-kor is ébresztőt tartott nekem, végül 6-kor reggelizett. Utána kivettem és egy felkeléssel, de 1/2 10-ig ágyban voltunk (nagyrészt aludtunk). Bár tudtam volna még aludni...

Akkor...11-re mentünk a templomba (először rosszba), hogy a pappal megbeszéljük a keresztelőt. Renit és Balázst szeretnénk először keresztszülőknek, de Balázs még nincs megkeresztelve. Az ő keresztelését nem vállalta el a pap, és amúgy sincs már nála időpont szeptemberben (Bencére). Mellesleg egy hormonzavaros, elhízott, tohonya, nagymellű, kopasz, szemüveges förmedvény volt a pap (elnézést, de tényleg így nézett ki + szimpatikus sem volt, és akkor még enyhén fogalmaztam), úgyhogy nem is bánom. Reniék megpróbálnak más papot szerezni, én meg más templomot. Talán Gazdagréten László atyát... Majd még kitalálom. És szóljatok MINDENKÉPPEN, ha valaki tud egy papot (akár megvesztegethetőt), aki hajlandó Balázst megkeresztelni. Már elvégezte a hittannal egybekötött jegyesoktatást, ami alapján lehet keresztelni!

Bencus továbbra is édes, rengeteget ül, áll, nevet. Elhoztuk Líviáéktól azt a játékot, amit Dóri vett neki (ami direkt volt otthagyva, hogy ott is legyen játéka), mert annyira tetszik neki, hogy most az a kedvence! Mindig csupa nyál a játék, mert egyfolytában a szájában van:)))

Ma elterelte egyszer a figyelmemet: puszit akartam adni neki, erre odakapta a fejét, és összenyálazta a számat. Még épp csak törölgettem magam, mikor anyu megkérdezni, hogy mi van a Bence kezében?? A fülbevalóm volt! :)) A csók közben kikapta a fülemből!!! Konkrétan! Fel sem tűnt, mert a nyálazással voltam elfoglalva:))

Este meg szerzett magának egy üres üdítősüveget, és fel volt háborodva, ha elvettük tőle:) Az lett a vége, hogy az üveggel vittük fürdeni:))) Az úgyis úszik a vizen, meg tisztul is:))) Kis póc! :)

Na, töltök még fel képet a tegnapi teraszozásáról!

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr445518007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása