Medellin 2007.08.22. 09:56

Szúnyogok

Hi!

Én nem emlékszem, hogy az elmúlt években ennyi szúnyog lett volna Bp-n! Nem írtják rendesen idén, vagy mi van? Az hagyján, hogy az apja is, meg én is tele vagyunk csípésekkel reggelre, de a baba is! Még a talpát is megcsípte egy dög!! Az elmúlt 3-4 napban (éjszakában) 6-8 szúnyog is megcsípte! Felháborító! Szegény póc! Bár látszólag nem viszket neki - szerencsére...

Hogy ez a kis hisztizsák mit csinált tegnap! Fáradtnak tűnt már délelőtt, úgyhogy lefektettem. Persze inkább hisztizett, nem akart elaludni. Már egy ideje ott küzdöttem vele, mikor bejött az apja a szobába. Gyerek szeme csukva, hisztizik. Apa megszólal: Bence! Kicsi fiam! Gyerek szeme felpattan, hangja elakad, szája mosolyra húzodik,  és huncut fejet vág... Miközben nekem meg ott adta a műsort...:) Hááát...:)

Tegnap elmentünk anyuval és Bencével az Eleven Centerbe. Vettünk neki névnapjára ilyen elemekből összerakható kemény szivacsot, amire ha plédet terít az ember, már ki is lehet nevezni játszószőnyegnek. Ha nagyobb lesz, akkor a szivacsokban állatfigurák vannak, amiket szét lehet szedni, meg össze lehet rakni. Vettünk úszó/fürdőpelenkát is a DM-ben. 2 márka volt, Libero meg Babylove. Az utóbbi jóval olcsóbb, és több darab is. Majd használat után mondok véleményt! Most már tényleg hetek kérdése, és viszem úszni! Épp mára tervezem, hogy megyek igazolást szerezni, hogy egészséges és közösségbe mehet. Megvettük élete első üveges bébiételét is!! :) El ne felejtsem lefotózni, hogy ez volt az első komoly kajája! :)) Amúgy holnap van a névnapja!!

Na, megyek etetni!

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr45517986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása