Medellin 2007.08.20. 20:26

Hétfő

Hi!

Tegnap a mostani szokásos éjszakánk volt, csak félig durvábban, félig jobban. Kezdem a jóval: a 3/4 1-es etetés után 1/2 5-ig aludt, vagyis akkor evett legközelebb. Bár egyszer felébredt közte, de amint cumit raktam a szájába rögtön visszaaludt, úgyhogy az nem is érdekes. A durvább rész: éjfélkor, amikor épp le akartam feküdni, felkelt. Próbáltam visszaaltatni. Cumi, takargatás, pózcsere, fogtam a kezét, simogattam, puszilgattam, fogtam a kis hátát, stb, stb. Minden praktikát bevetettem. Néha úgy tűnt, hogy alszik tovább, de fél perc múlva már megint állt a bál. Úgyhogy én kitartóan próbálkoztam, és próbálkoztam, és próbálkoztam, nulla sikerrel. Ő meg, hogy nem tudott elaludni, egyre hiszisebb lett. A végén már nem csak nyekergés volt, hanem sírás is. Akkor minden elvemmel ellenkezőn, fogcsikorgatva, de kimentem kaját csinálni neki, más ötletem nem lévén. Bár még nem kellett volna ennie, sőt, felkelnie sem... És ekkor láttam, hogy 3/4 1-van!!! Konkrétan 45 percen keresztül próbáltam elaltatni! Azért, amikor 2 napja fél óránként kelt, akkor azért max. 5 perc kellett ehhez - kaja nélkül... Brutális tényleg, nem tudom mi lesz, és mikor áll vissza a nyugodt alvása, felébredés nélkül! Meg, hogy mitől van??

Kár, hogy ma nem csináltam róla képet! Este ugye jött a vihar, jól lehűlt a levegő és akkor még épp anyuéknál voltunk. Persze volt a pelenkázótáskában sok meleg holmi is, de még nem hordta őket! Ma először! Hááát.. olyan jól nézett ki a kis kardigánjában és sapijában, hogy el sem tudjátok képzelni! Meg a hosszú nadrágjában, amiből a lábfeje nem látszódik ki! :)) Ha majd legközelebb megint hideg lesz, és ez a szerelés lesz rajta, akkor majd lefotózom, ígérem! :)

Az evése még mindig szétszórt, de barackot kapott ma is! Szerencsére nem hajtotta meg, úgyhogy eheti nyugodtan. És eszi is szépen, bár nem mutatja, hogy ízlene neki.... Ma a tv-t nézte, míg etettük... Biztos érdekes volt a híradó...:)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr245517983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása